3 tridenter

Italien
Kamarina

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Kamarina

Kamarina

Italien

Tripadvisor: 4.0

Familjevänligt i olivträdens skugga

Club Med Kamarina ligger på södra Sicilien alldeles intill Medelhavet, strösslat med olivträd och antika fontäner. Följ de romerska gatstenarna till resortens kärna, utformad som en liten lokal by. Spela vattenpolo i vad som är hela Club Meds största färskvattenpool. Trotsa tyngdlagen med den flygande trapetsen eller utmana varandra på ett rymningsspel. Bestig Etna och njut av färskfångad fisk.

Praktisk information

  • LOCALITÀ SCOGLITTI
  • RAGUSA
  • 97100
  • Sicilien-Ragusa Italien

Närmsta ankomstplats :

Comiso Airport

30 minuter

Catania Airport

1h45 minuter

Palermo Airport

4h

Sustainability is part of the journey
Green Globe certified​​
Since 2018, our Resort has consistently earned its Green Globe certification, guaranteeing responsible operations across components as: waste management, energy & water consumptions, responsible purchases, pollution limitation, biodiversity preservation.​
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad