3 tridenter

Kamarina
Italien

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Kamarina

Kamarina

Italien

Tripadvisor: 4.0

Familjevänligt i olivträdens skugga

Club Med Kamarina ligger på södra Sicilien alldeles intill Medelhavet, strösslat med olivträd och antika fontäner. Följ de romerska gatstenarna till resortens kärna, utformad som en liten lokal by. Spela vattenpolo i vad som är hela Club Meds största färskvattenpool. Trotsa tyngdlagen med den flygande trapetsen eller utmana varandra på ett rymningsspel. Bestig Etna och njut av färskfångad fisk.

Praktisk information

  • LOCALITÀ SCOGLITTI
  • RAGUSA
  • 97100
  • Sicilien-Ragusa Italien

Närmsta ankomstplats :

Comiso Airport

30 minuter

Catania Airport

1h45 minuter

Palermo Airport

4h

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad