3 tridenter

Kemer
Turkiet

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Kemer

Kemer

Turkiet

Tripadvisor: 4.5

Vår turkiska resort, enbart för vuxna

Club Med Kemer är en resort enbart för vuxna i närheten av Antalya, innästlad mellan en fin strand och de mäktiga Taurusbergen. Bland vattensporterna som erbjuds sticker inte minst möjligheterna att ägna sig åt vattenskidor, wakeboarding och vindsurfing ut, men det finns också sådant som tennis och fitness för er som föredrar att stanna på land. Resortens upprymda atmosfär och nattliv utgör en stor del av dess karaktär.

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad