4 tridenter&

Frankrike
Val d'Isère

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo
If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Val d'Isère

Val d'Isère

Frankrike

Tripadvisor: 4.0

En legendarisk alport

Club Med Val d'Iseres sten och träfasader smälter vackert in bland skidorten Val d'Iseres välbevarade traditionella chalets. Resorten ligger på 1 850 meters höjd och är designad av François Champsaur som skapat en högkvalitativ miljö präglad av naturliga material och varma färger, allt för att bidra till en underbar vistelse. Club Med Val d'Isere är en 4Ψ-resort men inbegriper också Le Refuge, vårt nya 5Ψ Luxury Space. Ett idealiskt val för er som vill kombinera avskildhet, skräddarsydd specialservice och luxuös bekvämlighet med den varma och vänliga Club Med-anda som råder på hela resorten. Som Le Refuge-gäster får ni därför tillgång till exklusiva utrymmen som bland annat en egen lounge med stor terrass och badtunna, luxuösa rum inklusive familjesviter med balkong, separat skidrum, frukost serverad på rummet, särskild concierge, champagne* på kvällarna liksom fri tillgång till alla bekvämligheter som ingår i resten av 4Ψ-resorten. * Serveras från 18:00.

Praktisk information

  • LA LÉGETTAZ
  • VAL D'ISERE
  • 73150
  • Val d'Isère, Savoie Frankrike

Närmsta ankomstplats :

Bourg St Maurice railway station

45 minuter

Chambery-Voglans Airport

2h

Grenoble Alpes Isère Airport

2h50 minuter

Lyon-Saint Exupéry flygplats

2h50 minuter

Geneva-Cointrin airport

3h

Lyon Part-Dieu railway station

3h15 minuter

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

LIFTKORT INGÅR!

Visste du, att med Club Med All Inclusive ingår liftkort? Slipp köer och få mer tid att njuta av backarna!

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad