4 tridenter

Kina
Yabuli

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Med anledning av att Utrikesdepartementet avråder från icke-nödvändiga resor till Kina har vi tills vidare stängt bokningen av resor till våra kinesiska resorter med omedelbar verkan. Vi följer utvecklingen nära och bedömer kontinuerligt situationen. För specifika frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Yabuli

Yabuli

Kina

Tripadvisor: 4.5

Frisk luft för hela familjen

Fly från den tryckande sommarhettan genom att svalka av er på höglänta Club Med Yabuli. Här kan ni andas in den friska bergsluften och väckra kroppen till liv med morgonyoga. Ta hand om er med långa vandringar i skogen bland blomsterklädda backar och cykla mountainbike utmed gröna dalgångar. Hela familjen kommer att underhållas av det stora utbudet aktiviteter – från att måla, äta picknick från en korg packad med kinesiska och franska delikatesser, se filmer under den bara stjärnhimlen och äta bbq-middagar ackompanjerade av livemusik. Tack vare barnklubbarna kan era yngsta lära sig odla grönsaker på vår ekologiska gård eller hitta sin inre konstnär via olika hantversklekar. Vid slutet av dagen kopplar ni av i det kanadensiska badet eller i den närliggande heta källan innan det är dags för middag på säsongsbetonade lokala råvaror. Glöm inte att packa festblåsan för de där speciella temakvällarna!

Praktisk information

  • HEILONGJIANG
  • SHANGZHI
  • SHANGZHI 150631
  • Heilongjiang Kina

Närmsta ankomstplats :

Yabuli South railway station

10 minuter

Yabuli West railway station

30 minuter

Transfer till/från Yabuli tågstation

40 minuter

Mudanjiang airport

2h

Transfer till/från Harbin Taiping International Airport

3h30 minuter

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad