Gourmetmat

Världens godaste gourmetmat

På Club Med vet vi att fantastisk mat är en viktig del av din semesterupplevelse. Därför ser vi alltid till att anstränga oss för att se till att du får de färskaste och godaste måltiderna när du besöker våra resorter. I så stor utsträckning som möjligt lagar vi också mat på lokala, närproducerade råvaror som är i säsong.

Club Med: ditt enkla recept på delikat mat.

Smaka. Njut. Dela.

Oavsett om du är en luttrad foodie eller bara vill smaka på riktigt god cuisine som du inte ätit förr, dukar Club Med fram det du är sugen på. Våra erfarana och talangfulla kockar sätter stor stolhet i att servera spektakulära, delikata rätter, från frukost till middag. Menyerna har mängder med valmöjligheter som passar alla smaker och behov. Varje tallrik gourmetmat är en upplevelse.

Se våra resorter över hela världen

Internationella kockar

Wherever your destination, our international chefs are waiting to unleash a world of flavour with a touch of French flair. Across all our destinations, our chefs are incredibly passionate about gourmet cuisine and are experts in putting together unique and varied dishes. They blend local specialities with international favourites to tailor and curate exciting menus, whether you’re by the beach or on the slopes.

MARRAKECH LA PALMERAIE, MAROCKO

Specialrestauranger

Vi vet att när du reser är du nyfiken på allt ditt resmål har att erbjuda, inklusive den lokala maten.

På våra resorter i värmen börjar du dagen med exotiska frukter, njuter av färsk fisk till lunch och smakar på lokala viner till middagen.

På våra skidresorter skänker vällagad frukost energi för den långa dagen i backarna. På kvällen kan du värma upp med långkok, goda soppor och lokala spritdrycker.

KANI, MALDIVERNA

Nya njutningar varje dag

Att resa handlar om nya upplevelser varför vi garanterar att gourmetmaten som serveras på våra resorter känns som en del av äventyret. Tack vare våra storslagna bufféer och nyskapande menyer behöver du aldrig äta samma sak två dagar i rad, om du inte vill förstås.

RIO DAS PEDRAS, BRASILIEN

Drycker och förfriskningar

Det handlar förstås inte bara om måltiderna. Under dagen kommer du säkert att bli sugen på en aperitif eller svalkande läsk, och vi är glada att kunna släcka din törst. Ett stort urval goda drycker ingår i ditt all inclusive-paket. Njut av allt från dagens första goda kopp kaffe till lunchens iskalla öl till drinken i solnedgången.