Skickliga kockar

På Club Med vet vi att fantastisk mat är en viktig del av semestern. Därför anstränger vi oss alltid för att du ska kunna äta färska, riktigt goda måltider när du besöker våra resorter. I så stor utsträckning som möjligt lagar vi vår mat på lokala, närproducerade råvaror som är i säsong.

Världens godaste gourmetmat

Smaksensationer att dela

Oavsett om du är en luttrad foodie eller bara sugen på att prova en riktigt god maträtt för första gången så dukar Club Med fram det du vill ha. Våra erfarana och talangfulla kockar sätter stor stolhet i att servera spektakulära, läckra måltider, från frukost till middag via lunch och alla tänkbara mellanmål. Menyerna är breda och omväxlande för att passa alla smaker och önskemål. Hos Club Med är varje tallrik en upplevelse.

Upptäck Club Meds resmål

Internationella kockar

På alla våra resorter jobbar internationella kockar som älskar att imponera på dig som gäst, inte sällan med världsberömd fransk gourmetflär. Matlagning är deras passion, och de är experter på att tillreda varierande rätter som passar både olika åldrar och smaker. Du kan förvänta dig lokala specialiteter, internationella klassiker och skräddarsydda menyer som inspirerats av resmålet, till exempel grillad hummer på stranden eller fondue intill skidbacken.

Upptäck maten på Marrakech La Palmeraie i Marocko

Specialrestauranger

Vi vet att när du reser så är du nyfiken på allt ditt resmål har att erbjuda, inklusive den lokala maten. Därför har vi skapat specialrestauranger med bordsservering där menyerna är annorlunda utformade än på huvudrestaurangen. På våra solresorter kan du till exempel börja dagen med exotiska frukter, njuta av färsk fisk till lunch och prova lokala viner till middagen. På våra skidresorter hjälper en vällagad frukost till att ge energi inför den långa dagen i backarna. På kvällen kan du värma dig med långkok och lokala spritdrycker.

Upptäck maten på Kani i Maldiverna

Nya njutningar varje dag

Att resa handlar om nya upplevelser varför vi garanterar att gourmetmaten som serveras på våra resorter känns som en del av äventyret. Tack vare vårt mycket stora utbud och våra nyskapande menyer behöver du aldrig äta samma mat två dagar i rad. Om du inte vill förstås!

Upptäck maten på La Rosière i franska Alperna

Drycker och förfriskningar

Det handlar förstås inte bara om måltiderna. Under dagen kommer du säkert att bli sugen på en aperitif eller svalkande läsk, och vi kan alltid hjälpa dig att släcka törsten. Baren är öppen och ett brett utbud av olika slags drycker ingår i ditt all inclusive-paket. Njut av allt från dagens första goda kopp kaffe till lunchens iskalla öl till drinken i solnedgången. På flera av våra resorter serverar vi även champagne från klockan 18.

Upptäck barerna på Michès Playa Esmeralda i Dominikanska republiken