Julresor med MER än det lilla extra

Få saker gör årets största högtid mer magisk än att befinna sig i ett snöklätt vinterparadis tillsammans med hela familjen. Club Med har sett till att slå in upplevelsen i ett extra fint paket, med besök av jultomten, särskilda aktiviteter som att dekorera julgranar tillsammans – och en riktigt fantastisk julfest!

Våra all inclusive-julresor är särskilt framtagna med familjer i åtanke. En högtidlig semester under vilken ni kan koppla av och njuta av festligheterna utan att behöva uppleva den stress det kan innebära att fira jul hemma. På Club Med glittrar och glimmar våra skidresorter med det lilla extra. Så att ert julfirande utomlands blir precis så sagolikt som ni drömmer om.

På alla våra resorter kan ni förvänta er en sagolik jul med särskild underhållning. Våra restauranger dekoreras särskilt fint, och ni har massor av fantastisk julmat att se fram emot.

Fira jul i Alperna

Club Meds all inclusive-koncept är unikt

Tänk om det enda du behövde tänka på under julen var att njuta av det magiska nuet? Att få bevittna hur jultomten gör entré i en helikopter eller genom att susa ner för en skidbacke... Det är bara ett exempel på den typ av särskilda upplevelser och aktiviteter som Club Med organiserar under årets stora högtid. Men inte nog med det! Samtidigt kan ni ägna er åt fantastisk skidåkning och snowboardåkning eftersom liftkort ingår i all inclusive-paketet. Det gör professionella skidlärare från franska skidskolan Ecole de Ski Français (ESF). Det är bara att välja och vraka bland Club Meds skidresorter i franska Alperna.

Tignes
Tignes
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

Tignes

Frankrike

Fira jul och nyår på stranden

Club Meds all inclusive-koncept är unikt

Unna hela familjen ett förtrollande och solsäkert slut på året. Jultomten kommer själv och delar ut julklapparna på våra vintersolresorter, och brukar för det mesta överraska genom att göra entré på en jetski eller via helikopter! Över nyår kan du fira in det nya året på en vit sandstrand med underhållning, fyrverkerier och skål med champagne – allt för att firandet ska vara precis så speciellt som ni önskar er.

Perfekta stränder för julfirande

Cancún
Cancún
Black Friday Offer
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

Själva julfirandet

Oavsett om du är på Club Med för att tillbringa vinterns ledighet i skidbacken eller vid en strand, så är det här vad du kan förvänta dig när du firar jul med oss.

Klockan

Julafton vid skidbackarna

Julafton

4:00 pm

Fika

4:30 pm

Jultomten anländer i släde eller på skidor

6:45pm

Restaurangen öppnar för firandet

7:00 pm

Hors d'œuvres och livemusik

8:30 pm

Julmiddag

9:45 pm

Fyrverkerier och champagnefontän

10:30 pm

Underhållning som passar alla åldrar

Så här säger våra gäster

om sitt jul- och nyårsfirande med Club Med