Våra bästa erbjudanden på skidresor och solsemester

Spendera mindre på din nästa resa med Club Med

Som pionjärer inom all inclusive är det bara rimligt att vi kan erbjuda dig perfekta erbjudanden på en all inclusive-semester, eller hur?

Hos Club Med kan du alltid hitta ett erbjudande som passar just dig. Med vårt tidigt ute-erbjudande kan du spara upp till 15 % på våra all inclusive-resor, oavsett om du planerar för att resa under sommaren, höstlovet, sportlovet eller någon annan tidpunkt. Det är inte svårare än att vi belönar dig för att du är ute i god tid. Det enda du behöver göra är att jämföra vilka av våra all inclusive-resor som passar dig bäst och ger dig den största rabatten. Sedan kan du luta dig tillbaka, trygg i vetskapen om att din nästa resa till solen eller snön är omhändertagen. Glädjen kommer på köpet!

Sensommaren 2022

Du kanske fortfarande vill njuta av värmen innan hösten gör sitt fulla intåg? Med Club Med har du många fantastiska möjlighet att boka en underbar all inclusive-resa till ett bra pris. Här ger vi dig en överblick över våra resor som gör att du kan förlänga sommaren in i september och oktober.

Hitta din sensommarresa

Höstresor 2022

Vill du fly regn och rusk? Vi har ett brett utbud av höstresor för alla smaker.

Hitta din höstlovsresa

Våra erbjudanden gäller året runt!

Fantastiska rabatter oavsett säsong

Uppskattar du låg deposition och reser med barn? Vi erbjuder rabatter för barn!

Tidigt ute-erbjudande

Desto tidigare du bokar, desto mindre spenderar du. Få upp till 15 % rabatt när du bokar minst 3 månader i förväg.

Barn bor gratis

Barn under 6 år bor gratis på våra resorter i värmen och barn under 4 år bor gratis på våra skidresorter.

Klicka här

All inclusive-resor

Allt ingår när du åker på semester med Club Med. Från sportiga aktiviteter till skön avkoppling, från helpension med gourmetmat till öppen bar. Och mycket mer!

Klicka här