Våra bästa erbjudanden på skidresor och solsemester

Spendera mindre på din nästa resa med Club Med

Som pionjärer inom all inclusive är det bara rimligt att vi kan erbjuda dig perfekta erbjudanden på en all inclusive-semester, eller hur?

Hos Club Med kan du alltid hitta ett erbjudande som passar just dig. Med vårt tidigt ute-erbjudande kan du spara upp till 15 % på våra all inclusive-resor, oavsett om du planerar för att resa under sommaren, höstlovet, sportlovet eller någon annan tidpunkt. Det är inte svårare än att vi belönar dig för att du är ute i god tid. Det enda du behöver göra är att jämföra vilka av våra all inclusive-resor som passar dig bäst och ger dig den största rabatten. Sedan kan du luta dig tillbaka, trygg i vetskapen om att din nästa resa till solen eller snön är omhändertagen. Glädjen kommer på köpet!

Erbjudande på skidresor vintern 21/22

Få upp till 15 % rabatt på vintersemestern 2021/22. Genom att vara tidigt ute har du första tjing på alla resorter och de bästa rummen. Barn under 4 år bor också gratis på våra skidresorter.

Erbjudande på skidresor

Erbjudande på resor till vintersolen 2021/22

Boka en all inclusive resa till vintersolen med Club Med och få upp till 15 % rabatt. Genom att vara tidigt ute har du första tjing på alla resorter och de bästa rummen. Barn under 6 år bor också gratis på våra solresorter.

Erbjudande på resor till vintersolen

Sista minuten-erbjudanden

Letar du efter en sista minuten-resa? Med Club Med har du goda möjligheter att fynda sista minuten-erbjudanden med upp till 15 % rabatt per person.

Sista minuten-erbjudanden

Erbjudanden på skidresor över jul och nyår

Vi är många som längtar till den här tiden på året, året om. När du bokar en all inclusive-skidresa med Club Med tar vi hand om allt, så att ni bara behöver tänka på att njuta av snön och alla vintersporter som ingår.

Våra erbjudanden gäller året runt!

Fantastiska rabatter oavsett säsong

Uppskattar du låg deposition och reser med barn? Vi erbjuder rabatter för barn!

Tidigt ute-erbjudande

Desto tidigare du bokar, desto mindre spenderar du. Få upp till 15 % rabatt när du bokar minst 3 månader i förväg.

Barn bor gratis

Barn under 6 år bor gratis på våra resorter i värmen och barn under 4 år bor gratis på våra skidresorter.

Klicka här

All inclusive-resor

Allt ingår när du åker på semester med Club Med. Från sportiga aktiviteter till skön avkoppling, från helpension med gourmetmat till öppen bar. Och mycket mer!

Klicka här