GreklandGregolimano

Gregolimano

Gregolimano

Grekland

Tripadvisor: 4.5

En bit av det äkta Grekland

Club Med Gregolimano ligger på ön Euboia, och är ett perfekt val för aktiva familjer och dig som älskar vattensporter. Den här luftiga all inclusive-resorten i Grekland har så mycket att erbjuda – från rolig wakeboarding och dyk i Egeiska hvaet till pilates på stranden och flygande trapets. Barnen kommer att älska barnklubbarna. Precis lika bra som det går att ägna sig åt roliga aktiviteter, går det att njuta på den gyllene sandstranden, läsa en bok i en hammock eller njuta av lugnet i tallskogen. Eftersom helpension ingår kan hela familjen hitta sina gourmetfavoriter.

Praktisk information

  • AG GEORGIOS LICHADA
  • EDIPSOS - ILE D'EUBEE
  • 34300
  • Attika Grekland

Närmsta ankomstplats :

Athens-Eleftherios Venizelos Airport

3h

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2011. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Skydd av munksälar
Vi ger ekonomiskt stöd till den grekiska icke-statliga organisationen (NGO) Mom – The Hellenic Society for the Study and Protection of the Monk seal. De arbetar med att skydda den utrotningshotade sälarten munksälar som förekommer i Medelhavet.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Bali
Bali
Black Friday Offer

Bali

Indonesien

*mot extra kostnad