KinaGuilin

Guilin

Guilin

Kina

Tripadvisor: 5.0

En av de vackraste platserna i Kina

Den majestätiskt natursköna miljön intill Lifloden – full av terrasserade risfält, grottor och karstbildningar – sägs ibland vara den vackraste platsen i hela Kina. På resortens vidsträckta område står över 100 moderna skulpturer av internationella konstnärer, ansett som en av de främsta moderna konstsamlingarna i Asien. De två moderna hotellen, med luftiga rum på 30-122 kvm, ligger invid välkomstloungen i byggnaden HOMA där ni hittar sådant som reception, Club Med boutique*, konstgalleri och wifi hot spot. Utbudet av avkopplande aktiviteter är stort, här finns ett bibliotek och det erbjuds bland annat spabehandlingar, taiji (tai-chi), målarklasser och mahjongspel. Önskas lite mer fart och fläkt finns flygande trapets, trampolin, klättring och enklare grottkrypning. Det arrangeras även en mängd exceptionella kulturutflykter i den här praktfulla delen av Kina.

Praktisk information

  • GUILIN 541006
  • Guangxi Kina

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Guilin södra tågstation

55 minuter

Guilin Liangjiang International Airport

1h

Guilin North tågstation

1h

Transfer till/från Guilin västra tågstation

1h15 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Programmet "Green Farmers"
Vi stöttar småskaliga jordbruk för att kunna erbjuda våra gäster hälsosam, färsk och hållbart producerad lokal mat. Under år 2020 kom t.ex. 7 ton av frukten och grönsakerna från lokala gårdar.
Minskat matsvinn
Sedan 2018 har resorten varit utrustad med ett bevakningssystem som leder till minskat matsvinn. Tack vare sådant som optimering av lager och omsorgsfullt anpassade kvantiteter kan flera ton mat om året räddas.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad