Perfekta all inclusive-resor till Afrika

Afrika är en fantatisk världsdel full av uråldriga fornlämningar, pulserande storstäder, böljande nationalparker, paradisstränder och spektakulärt djurliv. Här väntar en unik blandning av det traditionella och det samtida. Med miljöer som sträcker sig från torra ökenlandskap till grönskande djungler väntar familjevänliga upplevelser som passar alla.

Marocko

Majestätiska Marocko är ett land fullt av snöklädda berg, dramatiska kustlinjer och en del av den vidsträckta Saharaöknen full av oaser och palmlunder. Lägg därtill labyrintiska souker, uråldriga medinor, vackert hantverk och unik heminredning, kameler att rida på och perfekta förutsättningar för att surfa och segla. Välkommen till Marocko med Club Med, ett underbart och exotiskt resmål som passar hela familjen.

Upptäck Marocko

Våra resorter i Marocko

Senegal

Senegal är ett mycket vackert och gästvänligt land. Det gränsar i väst till Atlanten medan det i norr ligger flera spännande städer och det i söder är väldigt avkopplat. Bland de många sevärdheterna finns paradisstränder, kokoslundar, fantastisk dykning och snorkling, spännande historia och arkitektur. Välkommen till Senegal med Club Med, ett av Västafrikas mest fascinerande resmål.

Upptäck Senegal

Våra resorter i Senegal

Tunisien

Tunisien blandar uråldriga och samtida kulturer, från Karthagos ruiner till moderna Tunis. Det är ett äventyrets land som är en del afrikanskt, en del arabiskt och en del europeiskt. Lägg därtill Saharas sanddyner, de gyllene stränderna utmed det glittrande blå Medelhavet och det solsäkra vädret och du får ett underbart resmål att upptäcka tillsammans med Club Med.

Upptäck Tunisien

Våra resorter i Tunisien