Upplev det magiska vinterland som är schweiziska Alperna

• Perfekt för både familjer och olika grupper
• Utforska glamorösa skidorten Sankt Moritz
• Susa nerför världsberömda skidbackar och vandra i vackra alplandskap
• Prova på att joddla och äta rösti och fondue
• Smaka på schweizisk choklad och ost

Höga bergstoppar och vintersporter

Det är i Schweiz som några av Alpernas högsta toppar finnas vilket borgar för magiska vyer och skidsemester i absolut världsklass. Oavsett om du vill åka toboggan med barnen, lära dig bemästra en snowboard eller skåla över livet med goda vänner, bjuder schweiziska Alperna på perfekta skidresor för både familjer och kompisgäng.

Choklad, ost och charmiga bergsbyar

Utanför skidbacken väntar höglänta bergssjöar och glamorösa skidorter som Sankt Moritz. Njut av en mugg glühwein på en sagolik julmarknad. Ge dig ut på snöskovandring i Graubünden. Ät söta bakverk till frukost, rösti till lunch och fondue till middag – och packa väskan full av luxuös schweizisk choklad och ost att ta med hem.

All inclusive-skidresor till Schweiz

Upptäck Alperna i Schweiz genom att bo bekvämt i en vacker schweizisk skidort. Club Meds banbrytande all inclusive-koncept innebär att allt från liftkort till skidlektioner ingår. Lägg därtill middagar med utsikt över snöklädda dalar, utflykter i snön med häst-och-vagn och avkopplande eftermiddagar i spat. Club Med bjuder på allt du drömmer om för att skidresan ska bli ett minne för livet.

FAKTA OM SCHWEIZISKA ALPERNA

Flygtid: Cirka 3 timmar
Tidszon: CET - Central European Time
Valuta: Euro
Språk: Tyska, franska, italienska och rätoromanska
Bästa tid att besöka: December-april
Berömt för: Fantastisk skidåkning och glamorösa skidorter

Våra skidresorter i schweiziska Alperna

Upplev den sanna innebörden av en luxuös all inclusive skidsemester i Alperna utan några bekymmer när du reser med Club Med. Vädret kan variera när du åker på skidresa till schweiziska Alperna. Hur mycket snö du kan förvänta dig beror på hur högt upp skidorten ligger. Dalar som ligger lågt har ett mildare klimat än de mer höglänta områdena. Med god snösäkerhet, några av Europas bästa skidbackar och bra offpist är schweiziska Alperna ett säkert kort för en oförglömlig skidsemester.

Saint-Moritz Roi Soleil

Kom och upplev den mytomspunna skidåkningen i schweiziska dalgången Oberengadin. Club Med St Moritz Roi Soleil har alla förutsättningar för en unik all inclusive-skidsemester på 1 750 meters höjd. Njut av kilometerlånga pister och längdåkningsspår i världsklass. Utgångspunkten är kosmopolitiska St Mortiz där den alpina skidåkningen föddes på 1800-talet. De schweiziska Alperna bjuder på den bästa sortens vintersemester för hela familjen, från de yngsta till de äldsta.

Du kanske också är intresserad av