BrasilienLake Paradise

Lake Paradise

Lake Paradise

Brasilien

Tripadvisor: 4.5

Ett grönt paradis vid Brasiliens kust

Club Med Lake Paradise erbjuder naturnära semester i enastående miljö en timmes bilfärd från São Paulo. Grönt är den röda tråden – från miljövänliga initiativ till 18-håls golfbanans fina greens. Vid sidan av tennis och mountainbike kan ni lära er segla eller paddla SUP-bräda på på sjön Represa Taiaçupeba, idealisk för olika vattensporter. När det blir dags att varva ner finns flertalet pooler att välja mellan liksom behandlingar på Club Med Spa. På kvällen umgås vänner och familj på någon av de många restaurangerna eller barerna. Lake Paradise är en semesteroas präglad av den glädjefulla, brasilianska livsstilen.

Praktisk information

  • RODOVIA ENGENHEIRO
  • JUNDIAPEBA-MOGI DAS CRUZES SP
  • CANDIDO DO RÊGO CHAVES 4500 08751-001
  • São Paulo Brasilien

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från São Paulo-Guarulhos International Airport

45 minuter

Transfer till/från São Paulo-Guarulhos International Airport - executive car

45 minuter

Congonhas airport

1h15 minuter

Congonhas airport - executive car

1h15 minuter

Viracopos airport

2h

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2018. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Programmet "Green Farmers"
Vi har ett partnerskap med den icke-statliga organisationen (NGO) Agrisud International. Vi stöttar småskaliga jordbruk för att kunna erbjuda våra gäster hälsosam, färsk och hållbart producerad lokal mat. Under år 2021 kom t.ex. 13,5 ton av frukten och grönsakerna från kooperativet Cooperative of Agricultural and Solidarity Producers of Alto Tietê.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Cancún
Cancún
Black Friday Offer
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

*mot extra kostnad