Perfekta all inclusive-resor till Asien

Asien är jordens största och mest folkrika världsdel. Här finns en otrolig variationsrikedom vad gäller landskap och kulturer. Från färgstarka Indien och snöklädda Himalaya, till Vietnam och Kambodias tropiska djungler, Kinas och Japans tysta landsbygd och futuristiska storstäder, blandat med historiska lämningar, olika religioner och god mat. I Asien finns alltid något nytt att upptäcka.

Kina

Kina har varit en civilisation i flera tusen år och som lockat resenärer nästan lika länge. Det enorma landet rymmer mängder av olika språk och landskap. Från bergskedjor till paradisstränder, barrskog och grässlätter till tropisk grönska, från Kinesiska muren till Yangtseflodens raviner och Guilins sockertoppar.

Upptäck Kina

Våra resorter i Kina

Yabuli
Yabuli
Vinter

Yabuli

Kina

Indonesien

Indonesien består av tiotusentals öar kantade av tropiska stränder, fulla av vulkaner, historiska tempel, fuktig regnskog liksom många olika folkgrupper, tigrar och orangutanger. Eftersom landet består av öar handlar mycket om vad du kan göra i havet, ovan och under ytan. Och på stranden!

Upptäck Indonesien

Våra resorter i Indonesien

Bali
Bali
Black Friday Offer

Bali

Indonesien

Japan

Öriket Japan är väldigt kontrastrikt. Uråldriga traditioner blandas med supermodern livsstil. Sömnig landsbygd blandas med megametropoler. I norr finns några av världens bästa skidbackar medan det i söder ligger tropiska paradisstränder. Inte är det konstigt att Japan är ett av världens mest fängslande resmål.

Upptäck Japan

Våra resorter i Japan

Malaysia

Malaysia är typiskt asiatiskt. Fullt av paradisstränder, stora städer, täta djungler, dimhöljda bergsområden och fantastiskt god mat. Det malaysiska blandas med kinesiska, indiska och europeiska influenser och tillsammans bildar det en spännande kultur. Vad väntar du på? Det finns så mycket att upptäcka!

Upptäck Malaysia

Våra resorter i Malaysia

Thailand

Exotiskt och kultiverat med fascinerande historia, äkta paradisstränder och mycket vänlig befolkning. Inte är det konstigt att Thailand är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål. Det är solsäkert, spännande och säkert. Snorklingen och dykningen är i världsklass och den goda maten världsberömd. Välkommen till Thailand där alla ingredienserna för den perfekta semestern finns.

Upptäck Thailand

Våra resorter i Thailand