Perfekta all inclusive-resor till Nordamerika & Centralamerika

Nordamerika sträcker på sig från tropiska Karibiska havet till kalla polcirkeln vilket innebär mycket häftiga och skiftande miljöer. Centralamerika bär å sin sida på rika kulturarv från mesoamerikanska civilisationer mitt bland bördiga dalar och svindlande biologisk mångfald.

Mexiko

Mexiko sträcker på sig från Stilla havet till Karibiska havet och bjuder där emellan på frodiska tropiska skogar, majestätiska mayatempel, vidsträckta kritvita sandstränder, turkost hav, god mat och vänlig befolkning. Historia blandas med nutid, avkoppling med aktiviteter. Mexiko är verkligen sagolikt.

Upptäck Mexiko

Våra resorter i Mexiko

Florida, USA

Som resmål bjuder USA verkligen på allt! Från kust till kust, norr till söder, täcker det enorma landet in oändliga valmöjligheter, storslagna landskap, sporter, kök och kulturer. En semester i USA kan verkligen se ut precis hur som helst och på vår resort Sandpiper Bay i Florida väntar både sol, bad och mängder av sporter.

Upptäck Florida, USA

Våra resorter i USA

Kanada

För dig som älskar utomhusaktiviteter är Kanada ett av de bästa resmålen i världen. Varierande och dramatiska landskap gör det till ett eldorado för allt från vintersporter till vandringar. Skidsäsongen är lång. Men även du som är kulturintresserad kommer att bli glatt överraskad, Kanada har spännande konst, musik och ett unikt lokalt kök.

Upptäck Kanada

Våra resorter i Kanada