4 tridenter&

Kanada
Québec Charlevoix

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Québec Charlevoix

Québec Charlevoix

Kanada

Tripadvisor: 4.0

Vidöppna landskap och naturnära äventyr

Välkommen till vår fantastiska kanadensiska resort. Club Med Québec Charlevoix ligger vackert inbäddad i natursköna miljö med utsikt över den spektakulära St Lawrencefloden. En fantastisk utgångspunkt för dig som vill semestra bland dramatiska landskap och ägna dig åt utomhusaktiviteter bland bergstoppar och vattendrag. Samtida arkitektur kombinerad med lokala urfolks kultur och inflytande gör detta till ett unikt resmål präglat av historia, natur och moderna bekvämligheter.

Practical information

  • 1324 rue Principale
  • Petite-Rivière-Saint-François
  • G0A 2L0
  • Québec Kanada

Nearest arrival points :

Québec Airport

1h30 minutes

Montréal Airport

3h45 minutes

Which activities will amaze you in Québec Charlevoix

Hållbarhet är en viktig del av resan
Ekologisk avfallshantering
Resorten har ett samarbete med det lokala företaget Solucycle för att sin avfallshantering. Det samlas och omvandlas till förnybar energi, biogas och kompost.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad