MexikoCancún

Cancún

Cancún

Mexiko

Tripadvisor: 4.5

Mayakulturens vackra del av Mexiko

Återupptäck Club Med Cancún Yucatán som har fått helt ny design. Denna vår ultimata all-inclusive-resort för familjer är belägen på den norra spetsen av ikoniska Mayarivieran i den mexikanska delstaten Quintana Roo. Invid tre vita sandstränder och världens näst största korallrev erbjuder Club Med Cancún Yucatán ett omfattande utbud av aktiviteter och vattensporter, liksom enkla möjligheter att upptäcka de uråldriga lämningarna efter Mayacivilisationen. Ni kommer att älska den fantastiska mexikanska maten som vi nu serverar, den nya vinkällaren, poolen och loungen. Och ni som önskar er en exklusiv semesteroas kan skämma bort er på helt nya Jade 5 Trident Luxury Space. För familjer är Club Med Cancún Yucatán en semesterdröm som går i uppfyllelse.

Praktisk information

  • PUNTA NIZUC
  • ESTADO DE QUINTANA ROO CANCUN
  • 77500
  • Yucatán Mexiko

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Cancún International Airport

20 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2014. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Skydd av havssköldpaddor
Vi samarbetar med Secretary of Environment and Natural Resources i Mexiko, vilket innebär att vår resort aktivt arbetar för att skydda havssköldpaddorna i området.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

*mot extra kostnad