Sommarsemester och resor till vintersolen

När du åker på en solsemester med Club Med har du över 45 all inclusive-resorter i 18 länder över hela världen att välja mellan. Alla våra resorter som lämpar sig för en resa till värmen ligger på otroligt vackra platser, välkända för att vara underbara resmål. Club Med har över 70 års erfarenhet av att skapa perfekta all inclusive paketresor till våra resorter. Du kan vara säker på att din nästa solsemester blir precis som du önskar dig.

All inclusive-solresor

När allt ingår kan du lita på att du får valuta för pengarna. Se fram emot helpension med vällagad gourmetmat av professionella kockar, högkvalitativa drycker och öppen bar, ett väldigt stort utbud av aktiviteter och sporter med förstklassig utrustning och underhållning för hela familjen. Slipp stressen med att planera den perfekta solsemestern, du får den på köpet når du åker på Club Meds all inclusive-resor!

Vad innebär all inclusive?

Hitta den perfekta all inclusive-solsemestern

All inclusive-strandresorter

Våra prisbelönta all inclusive-strandresorter skiljer sig åt, vilket gör det möjligt för dig att hitta precis vad du drömmer om. Vad de däremot alla har gemensamt, är den höga standarden på våra rum, det fantastiska läget på stranden, alla spännande aktiviteter, att det alltid serveras äkta gourmetmat och att baren är öppen.

Läs mer här

Familjeresor till solen

Med Club Med kan ni åka på den där all inclusive-semestern hela familjen som ni alltid har drömt om.

Klicka här

Våra nyheter

Upptäck vad som öppnade sommaren 2022 och läs mer om spännande nyheter vintern 2022/23.

Klicka här

Erbjudande på sommarresor

Är du redan nu sugen på att planera sommaren 2023? Om du bokar din resa redan nu kan du spara upp till 15 procent.

Boka sommaren 2023 här

Res till Alperna på sommaren

En all inclusive-resa till Alperna på sommaren innebär frisk bergsluft, vidsträckta grönskande landskap och massor av lokalt djur- och växtliv för barnen att upptäcka.

Klicka här för att läsa mer

Detta är Club Med

Club Med uppfann all inclusive-konceptet 1950. Sedan dess har lyxiga all inclusive-resor, utan några som helst dolda kostnader, varit vår specialitet. Så, vad är det vi lovar dig som gäst?

Upptäck vårt unika koncept

Underbara, solsäkra resmål