Vattensporter med Club Med

Med Club Med kan du räkna med mängder av roliga vattensporter och aktiviteter i havet! Segling, vattenskidor, wakeboarding, dykning*, surfing*, snorkling, kitesurfing*, SUP-bräda och mycket mer.

*Mot extra kostnad.

All inclusive vattensporter med Club Med

När vi väljer solsemester är det första många av oss börjar tänka på de olika aktiviteter vi kan ägna oss åt. Vad är då bättre än en strandsemester där vattensporter är en del av all inclusive? På Club Med sätter vi stor stolthet i att kunna erbjuda ett stort utbud av sporter och aktiviteter som hela familjen kan underhålla sig med tillsammans. Vi har erfarna G.O® på plats som gladeligen hjälper alla, från nybörjarna till de mest erfarna.

Välj mellan ett stort utbud vattensporter under din semester. Segla katamaran i Turkiet, åk vattenskidor i Mauritius, vindsurfa utanför Bali eller surfa i Maldiverna.

Segling

Segla på havets vågor och njut av de vackra panoramat över bukten. Det finns ingen tid att förlora, har du lust att kasta loss är det bara att gå till mötesplatsen där vårt G.O®-team finns redo att hjälpa till. Är du fullständig nybörjare har vi lektioner för dig som vill lära dig segla.

Vattenskidor & wakeboarding

Det är väldigt roligt att åka vattenskidor och wakeboard, särskilt när du reser med Club Med. Vi tror nämligen inte att du vill köa och vänta på din tur, utan har i stället som ambition att alla våra gäster på en gång ska kunna ägna semestern åt de aktiviteter man vill. All utrustning på plats håller hög professionell kvalitet. Vattenskidor ingår i ditt all inclusive-paket när du reser till Gregolimano, Palmiye och Cancún.

Dykning

Att dyka tillhör några av de vackraste sätten som finns att upptäcka ett resmål. När du åker på semester med Club Med har du möjlighet att ägna dig åt dykning oavsett tidigare erfarenhetsnivå, tillsammans med professionellt utbildade och certifierade dykinstruktörer. Saknar du dykarcertifikat men är intresserad av att a det, finns den möjligheten också.

Mot extra kostnad.

Surfing

Är du på jakt efter fantastiska vågor i vykortsvacker miljö? Då kommer du att älska Maldiverna där några av världens bästa surfplatser finns runt vår resort Kani. Liksom, om du drömmer om något riktigt speciellt, runt våra Finolhu Villas som är en del av vår Exclusive Collection.

Mot extra kostnad.

Våra bästa resorter för vattensporter