Skidresor för din familj

Med Club Med blir skidåkningen familjevänlig. Vi ger er möjligheten att tillbringa värdefull tid tillsammans med nära och kära samtidigt som ni njuter av de nervkittlande skidbackarna. Vårt paket inkluderar skidlektioner med certifierade skidlärare, liftkort och tillträde till liftarna, professionell tillsyn av barn via våra barnklubbar som anpassar aktiviteterna efter ålder samt helpension med gourmetmat till frukost, lunch och middag. Ni behöver bara luta er tillbaka, koppla av och skapa fina minnen av en skidsemester tillsammans hela familjen.

Skidlektioner och liftkort ingår

Vi har ert liftkort och er skidutrustning redo när hela familjen checkar in vilket innebär att ni direkt kan lägga tid på att utforska det magnifika skidområdet. Våra familjevänliga resorter är ett utmärkt val för barn, nybörjare och hoppfulla medelvana åkare eftersom skidlektioner ingår i ert Club Med skidsemesterpaket och tillhandahålls av skickliga ESF-instruktörer. Det breda utbudet av skidåkning som vi erbjuder gör även de mest vana och entusiastiska åkarna nöjda.

Resorter belägna i Alpernas bästa skidområden

Club Meds skidresorter ligger i de främsta skidområdena i Frankrike, Italien och Schweiz. Upptäck Alpernas förtrollande skidbackar på någon av våra imponerande skidresorter så som Grand Massif Samoëns Morillon, Alpe d'Huez och Les Arcs Panorama.

Prissättning för barn på Club Meds skidresorter

Spara pengar när ni åker på skidsemester hela familjen. Med Club Med bor barn under 4 år gratis och det finns rabatter för alla andra åldar att dra fördel av.

Ski-in ski-out från dörren

Det finns inget skäl att gå långt i pjäxor och med tunga skidor på axeln. Genom att välja en skidresort med ski in–ski out kan du sätta på dig skidorna precis utanför dörren och åka direkt ut i backarna. Efter en lång och härlig dag med mycket åkning susar du sedan direkt tillbaka till resortens skidentré.

Introduktionskurs* från 3 års ålder

Introducera era barn till skidåkning \– för första gången! Den här introduktionskursen hålls av våra professionella G.O som använder sin expertis och rådgivning för att se till att era yngsta lär sig grunderna de behöver för att kunna åka skidor för resten av livet. Introduktionskursen* arrangeras parallellt med Petit Club Med.

*Mot extra kostnad

Rekommenderade skidresorter för familjer