4 tridenter&

MALDIVERNA
Kani

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Kani

Kani

MALDIVERNA

Tripadvisor: 4.5

Upplev tropiska äventyr för hela familjen

Upptäck ett nytt sätt att semestra på Club Med Kani. En all inclusive-resort utmed en två kilometer lång sandstrand där ni kommer nära naturen både på land och till havs, och spännande vattensporter underhåller hela familjen.

Praktisk information

  • P.O.BOX N 2051
  • Norra Malé-atollen
  • 20000
  • Maldivernas skärgård - Kani MALDIVERNA

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Malé International Airport

35 minuter

Sustainability is part of the journey
Say bye bye to plastics
As part of our commitment to reducing our environmental impact, all our Resorts progressively ban single-use plastic products from bars, restaurants and rooms, thanks to our “Bye-Bye Plastics” program.​
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad