4 tridenter
&

Kani
MALDIVERNA

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Kani

Kani

MALDIVERNA

Tripadvisor: 4.5

Upplev tropiska äventyr för hela familjen

Upptäck ett nytt sätt att semestra på Club Med Kani. En all inclusive-resort utmed en två kilometer lång sandstrand där ni kommer nära naturen både på land och till havs, och spännande vattensporter underhåller hela familjen.

Praktisk information

  • P.O.BOX N 2051
  • Norra Malé-atollen
  • 20000
  • Maldivernas skärgård - Kani MALDIVERNA

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Malé International Airport

35 minuter

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad