Perfekta all inclusive-resor till Europa

Europa är en modern kontinent med uråldrig historia. Mängder av lämningar från flera tidsåldrar vittnar om både välstånd och konflikter. Böljande, grönskande landsbygd ger vika för dramatiska bergskedjor och idylliska stränder, medan museer och gallerier visar upp Europas rika kulturarv.

Frankrike

Frankrike är ett land fullt av kultur, konst, medeltida byar, kuststäder, mäktiga berg och underbara stränder. Från Alperna till Atlanten, Rivieran till Romantikens stad, hittas mode, gourmetmat, vin och så mycket mer. Inte är det konstigt att fransoserna är stolta över sitt land där art-de-vivre är som en medfödd vana.

Upptäck Frankrike

Våra resorter i Frankrike

Grekland

Grekland välkomnar resenärer till platsen där demokratin och de moderna formerna för politik föddes, liksom en plats omgärdad av sagolikt hav och välbevarade antika fornmlämningar. De tusentals öarna är som en egen värld med olika kulturer och landskap strösslad över Egeiska havet och Joniska havet.

Upptäck Grekland

Våra resorter i Grekland

Spanien

Njut av ren lyx under en all inclusive-semester i Spanien. Landet är synonymt med sol och strand, men över de 17 regionerna varierar den spektakulära naturen, kulturen och de spännande städerna. Spaniens geografi mellan Atlanten och Medelhavet innebär också att landet har allt från berg att åka skidor i till två mycket omtyckta ögrupper, Balearerna och Kanarieöarna. Spanien är för många det perfekta, familjevänliga resmålet som passar alla som längtar efter solen.

Upptäck Spanien

Våra resorter i Spanien

Portugal

Vackra Portugal har en fantastisk kuststräcka med gyllene sandstränder, dramatiska klippor, sanddyner och svindlande panorama. Men det sydeuropeiska landet har även ett dramatiskt inland, historiska gamla städer och ett mycket smakrikt kök. Lägg därtill en vänlig befolkning och avslappnad livsstil, och du kan mycket möjligt ha hittat det perfekta resmålet.

Upptäck Portugal

Våra resorter i Portugal

Sicilien

Sicilien är präglad av lång historia och har trots banden till Italien en alldeles egen karaktär och känsla. Öns skönhet är slående liksom dess läge i Medelhavet, närheten till vulkanen Etna och de många vackra stränderna. Sicilien är en riktig dröm för både aktiv semester och lata dagar i solen.

Upptäck Sicilien

Våra resorter på Sicilien

Cefalù
Cefalù
Exclusive Collection

Cefalù

Italien

Turkiet

Sagolika Turkiet rymmer så mycket rik historia, kultur och natur att det ofta känns som om det är mer än bara ett land. Här där Europa knyts ihop med Asien finns Kappadokiens vilda skönhet, Taurusbergens dramatiska klippor, den mjukta kusten utmed Egeiska havet, Medelhavets inbjudande blå och, förstås, Istanbuls helt unika storstadspuls. Turkiet är ett resmål som måste upplevas.

Upptäck Turkiet

Våra resorter i Turkiet