Byt vardagen mot ett exotiskt äventyr i Indonesien

  • Ett underbart resmål för familjesemester och smekmånad
  • Mängder av skogsäventyr och aktiviteter i naturen
  • Strandnära wellness och välmående
  • Djungeltempel och spännande ö-kultur
  • Tropiskt växt- och djurliv inklusive orangutanger och komodovaraner

Spännande öar

Indonesien är präglat av tropiska stränder, djungeltempel och glittrande storstäder. Många av världens mest älskade resmål hittas här. Oavsett om du drömmer om en avkopplande all inclusive-semester med familjen i en balinesisk villa eller vill unna dig lyx och nattliv i huvudstaden Jakarta, så kommer du att skapa reseminnen för livet.

Ett naturligt sagoland

Som familj kan ni förvänta er otaliga upptäckter under er semester. Simma med havsköldpaddor vid kusten utanför er resort, se komodovaraner på nära håll och möt de världsberömda orangutangerna i nationalparken Tanjung Puting. Ni kommer att uppleva fantastiska landskap, historiska lämningar och få möjlighet att lära er mer om en intressant och unik kultur.

Äventyr som passar alla

Det råder ingen brist på saker att göra bland Indonesiens tusentals öar. Njut av ljuvliga stränder, lär dig surfa, vandra till toppen av vulkaner och upplev spännande växt- och djurliv på nära håll. Ön Bali är perfekt för familjevänliga resor, här kan ni ägna er åt allt från lugna dagar på stranden med bad, surfing och snorkling till fartfyllda utflykter med ziplineäventyr och djungelvandringar.

Fakta om Indonesien

Flygtid: Cirka 15 timmar
Tidszon: WIB - Western Indonesian Time (Jakarta)
Valuta: Indonesisk rupie (IDR)
Bästa tid att besöka: Maj-september
Språk: Indonesiska
Berömt för: Fantastiska stränder och fascinerande kultur

Våra resorter i Indonesien

Du kan lämna stressen hemma när du besöker någon av våra majestätiska, familjevänliga resorter i Indonesien. Våra luxuösa all inclusive-resor till Indonesien är bekymmersfria och passar alla i hela familjen, året runt. Vi erbjuder allt från tillbakalutad strandsemester på Bali och sparesor med behandlingar på Club Med Spa till golfresor till Bintan Island. Läs mer om våra all inclusive-resorter i Indonesien och börja planera för solsäkra äventyr!

Bali

Välkommen till Club Med på behagliga Bali, Indonesiens mest berömda ö. I en härligt färgstark miljö präglad av vänlighet väntar sol, bad och goda delikatesser. Resorten är full av blomstrande grönska och präglad av balinesisk kultur, vilket skapar de bästa förutsättningarna för en exotisk semester med ett stort utbud av aktiviteter.

Bali
Bali
Black Friday Offer

Bali

Indonesien

Bintan Island

Wellness genomsyrar allting på den privata paradisön Club Med Bintan Island. Här skräddarsys upplevelsen efter vad familjer eller par önskar sig för att uppnå bättre hälsa, fitness och välmående. Med gott om sund mat och en uppsjö roliga aktiviteter och sporter stärks både kropp och själ. Singapore ligger en timme bort vilket gör den sprudlande metropolen till ett perfekt utflyktsmål. Men vem vill egentligen lämna en äkta all inclusive-oas omgärdad av kristallklart vatten och långa, vita sandstränder?

Indonesiens väder och klimat

Genomsnittligt väder per månad i Indonesien

Indonesien har ett varmt, tropiskt klimat med varma hav och tryckande regnskogar. Regnperioden inträffar mellan november och mars, från april fram till oktober kan du förvänta dig varmt, soligt väder. Temperaturen utmed kusterna ligger runt 28°C året om.

Den bästa tiden att besöka Indonesien är mellan juni och september, då är vädret torrt och temperaturen cirka 31°C, perfekt för ö-hoppning och lata dagar på stranden.

På sommaren

Lägst medeltemperatur

Högst medeltemperatur

Soltimmar

Nederbörd

Maj

23°C

33°C

8 h

70 mm

Juni

22°C

31°C

7 h

50 mm

Juli

22°C

31°C

6 h

40 mm

Augusti

22°C

31°C

6 h

40 mm

September

22°C

31°C

8 h

50 mm

Oktober

23°C

31°C

8 h

60 mm

På vintern

Lägst medeltemperatur

Högst medeltemperatur

Soltimmar

Nederbörd

November

23°C

31°C

8 h

70 mm

December

23°C

30°C

8 h

90 mm

Januari

23°C

29°C

9 h

90 mm

Februari

22°C

30°C

9 h

90 mm

Mars

23°C

30°C

9 h

90 mm

April

22°C

32°C

9 h

70 mm

Du kanske också är intresserad av...