4 tridenter

Indonesien
Bintan Island

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Bintan Island

Bintan Island

Indonesien

Tripadvisor: 4.5

Ett indonesiskt wellnessäventyr

På prisbelönta Club Med Bintan Island väntar en holistisk, äventyrlig wellnessupplevelse för hela familjen. Ni kommer att känna er pånyttfödda av det stora utbudet fitness- och utomhusaktiviteter liksom den goda, sunda maten. Gå en runda på 18-hålsgolfganan Ria Bintan Golf Course i närheten, kom i bättre form på vårt bootcamp eller varva ner med ett stillsamt yogapass på stranden. Svalkande bad väntar både i den stora poolen liksom i det härliga Sydkinesiska havet. Trots den underbara avskildheten är det lätt att komma hit med Bintanfärjan från Singapore vilken tar under en timme.

Praktisk information

  • LOT A11 JALAN PERIGI RAYA
  • LAGOI NORTH BINTAN UTARA
  • LAGO NORTH BINTAN UTARA 29152
  • Bintan Indonesien

Närmsta ankomstplats :

Transfer mellan Ria Bintan och Bintan Ferry Port

Transfer mellan Ria Bintan och Tanjong Uban färjeterminal

55 minuter

Transfer mellan Ria Bintan och Raja Haji Fisabilillah internationella flygplats

1h40 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Skydd av havsköldpaddor
För oss är det viktigt att resorten är en fristad för den utrotningshotade arten. Under 2020 hjälpte vi omkring 200 nykläckta havssköldpaddor till havet.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Bali
Bali
4 tridenter

*mot extra kostnad