4 tridenter

Bintan Island
Indonesien

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Bintan Island

Bintan Island

Indonesien

Tripadvisor: 4.5

Ett holistiskt wellnessäventyr som kommer att leda…

På prisbelönta Club Med Bintan Island väntar en holistisk, äventyrlig wellnessupplevelse för hela familjen. Ni kommer att känna er pånyttfödda av det stora utbudet fitness- och utomhusaktiviteter liksom den goda, sunda maten. Gå en runda på 18-hålsgolfganan Ria Bintan Golf Course i närheten, kom i bättre form på vårt bootcamp eller varva ner med ett stillsamt yogapass på stranden. Svalkande bad väntar både i den stora poolen liksom i det härliga Sydkinesiska havet. Trots den underbara avskildheten är det lätt att komma hit med Bintanfärjan från Singapore vilken tar under en timme.

Praktisk information

  • LOT A11 JALAN PERIGI RAYA
  • LAGOI NORTH BINTAN UTARA
  • LAGO NORTH BINTAN UTARA 29152
  • Bintan Indonesien

Närmsta ankomstplats :

Transfer mellan Ria Bintan och Bintan Ferry Port

Transfer mellan Ria Bintan och Tanjong Uban färjeterminal

55 minuter

Transfer mellan Ria Bintan och Raja Haji Fisabilillah internationella flygplats

1h40.00000000000001 minuter

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Bali
Bali
4 tridenter

*mot extra kostnad