Mauritius
La Plantation d'Albion

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
La Plantation d'Albion

La Plantation d'Albion

Mauritius

Tripadvisor: 4.5

Storslagen natur möter fin elegans

Club Med La Plantation d’Albion med 5 Tridenter är en plats där storslagen natur möter finaste elegans och den vänlighet som är karakteristisk för den mauritiska kulturen. Resorten består av 21 hektar som är fulla av frodig, väldoftande grönska intill en närmast orörd sandstrand. Här finns så många fantastiska upplevelser att välja och vraka mellan: äventyrliga utflykter, golf, segling, cirkusaktiviteter och tropisk avkoppling. För vuxna är Zen Zone en särskild oas och på Club Med Spa by Cinq Mondes kan du boka härliga spabehandlingar. På kvällen serveras goda lokala maträtter. La Plantation d’Albion lämnar ingen oberörd.

Praktisk information

  • AVENUE DU CLUB MED
  • ALBION, MAURITIUS
  • 742CU001
  • Maskarenerna / Mauritius Mauritius

Närmsta ankomstplats :

Sir S.Ramgoolam Airport (Plaisance)

1h

Hållbarhet är en viktig del av resan
Programmet "Green Farmers"
Vi har ett partnerskap med den icke-statliga organisationen (NGO) Agrisud International, och stöttar 15 småskaliga jordbruk i området som använder ekologiska initiativ inom så-kallad ”agroecology”.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad