MauritiusLa Plantation d'Albion Club Med

La Plantation d'Albion Club Med

La Plantation d'Albion Club Med

Mauritius

Tripadvisor: 4.5

Storslagen natur möter fin elegans

Club Med La Plantation d’Albion med 5 Tridenter är en plats där storslagen natur möter finaste elegans och den vänlighet som är karakteristisk för den mauritiska kulturen. Resorten består av 21 hektar som är fulla av frodig, väldoftande grönska intill en närmast orörd sandstrand. Här finns så många fantastiska upplevelser att välja och vraka mellan: äventyrliga utflykter, golf, segling, cirkusaktiviteter och tropisk avkoppling. För vuxna är Zen Zone en särskild oas och på Club Med Spa by Cinq Mondes kan du boka härliga spabehandlingar. På kvällen serveras goda lokala maträtter. La Plantation d’Albion lämnar ingen oberörd.

Praktisk information

  • AVENUE DU CLUB MED
  • ALBION, MAURITIUS
  • 742CU001
  • Maskarenerna / Mauritius Mauritius

Närmsta ankomstplats :

Sir S.Ramgoolam Airport (Plaisance)

1h

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Programmet "Green Farmers"
Vi har ett partnerskap med den icke-statliga organisationen (NGO) Agrisud International, och stöttar 15 småskaliga jordbruk i området som använder ekologiska initiativ inom så-kallad ”agroecology”.
Solidaritet via stiftelsen Club Med Foundation
Via samarbeten med lokala föreningar stöttar vi flera lokala projekt. Ett exempel på det är hur vi inom Club Meds sportaktiviteter ger ungdomarna inom Terre de Paix Association tillgång till bågskytte, simning och dansundervisning på resorten.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

*mot extra kostnad