Snögaranti med Club Med

Är du orolig för snöförhållandena inför din skidsemester?

Oroa dig inte, Club Med täcker upp för alla orosmoment du har gällande snöförhållandena inför din skidsemester!

Före din resa:
över 50 procent av skidområdet är stängt i två eller fler på varandra följande dagar inom fem dagar före avresan har du möjlighet att:

  • Flytta din semester till en annan Club Med-anläggning.*

  • Om du vill avboka din semester kan du göra det utan extra kostnad (exklusive kostnaden för flyg, transfer och tillval). Vi ger dig en Club Med-voucher till samma värde som din semesterkostnad (exklusive kostnaden för flyg, transfer och tillval), som kan användas för en framtida bokning.   

Om något av ovanstående gäller för dig och du vill fortsätta med en ändring av anläggning eller behöver mer information, ring oss på 08 50 64 43 64.

*Villkor och bestämmelser:
Ifall kostnaden för semestern blir mindre än det ursprungliga bokningspriset kommer en värdecheck att ges som kan användas till en framtida semester. Om kostnaden för semestern blir dyrare än det ursprungliga bokningspriset kommer den extra kostnaden att betalas av kunden.

Byte till en annan ort beror på tillgänglighet. Eventuell prisändring för rummet betalas av kunden (t.ex. byte till en dyrare ort eller rumstyp samt eventuell skillnad i kostnad för transfer).

Kostnader för nya flyg, ändringar av flyg eller transfer, samt ytterligare kostnader utanför Club Med-vistelsen är kundens ansvar.

Stängning av skidområdet och meddelanden baseras på den lokala myndigheten för skidområdet.

Denna snögaranti gäller för befintliga resor fram till den 5 maj 2024. Kreditvouchers kan användas till framtida bokningar för resor fram till den 4 maj 2025. Club Med förbehåller sig rätten att förlänga snögarantin efter den 5 maj 2024.