Perfekta all inclusive-resor till Karibien

Karibien är ett äkta paradis för dig som drömmer om sol, bad och äventyr. Vita sandstränder, varmt turkost vatten och ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar gör Karibien till ett perfekt och vykortsvackert resmål. Med Club Med kan du åka på strandsemester till Guadeloupe, prova på mängder av vattensporter i Martinique och uppleva äkta barfotalyx i Dominikanska republiken. Det bästa av allt är att allt ingår – Club Meds banbrytande all inclusive-koncept innebär äkta avkoppling.

Martinique

Martinique, hem åt Karibiens Paris och Mount Pelé, har ett varierande landskap som inbjuder till mängder av olika aktiviteter. Öns grönskande miljöer på land och paradisiska miljöer till havs är som gjorda för härliga vattensporter så som vattenskidor och wakeboarding.

Upptäck Martinique

Våra resorter i Martinique

Bahamas

Det är bättre i Bahamas! Så sägs det i alla fall, och av ett gott skäl. Två tusen öar och rev, strålande stränder och kristallklart hav kombinerat med förstklassig service och bahamansk gästvänlighet. Bahams är en ren njutning.

Upptäck Bahamas

Våra resorter i Bahamas

Våra resorter i Guadeloupe

Dominikanska republiken

Dominikanska Republiken omfattar den östra delen av ön Hispaniola. Landet hälsar resenärer välkomna till gamla kolonialstäder som kryddats med modern arkitektur, grönskande toppar och dalar, dramatiska klippor, mangroveträsk, kritvita paradisstränder skuggade av palmer och tonerna av salsa och merengue. Lägg därtill orörd natur och flera trevliga kustorter och känslan av semesterparadis blir komplett.

Upptäck Dominikanska republiken

Turks- och Caicos

Turks- och Caicos åtta bebodda korallöar hör till de bästa snorklings och dykplatserna I världen. Men öarna är så mycket mer än bara vad havet bjuder. Här finns små historiska byar, ett varierande landskap och folktomma stränder att njuta på.

Upptäck Turks- och Caicosöarna

Våra resorter i Turks- och Caicos

Våra resorter i Dominikanska republiken

Guadeloupe

Vulkaniska ön Basse-Terre, sandstränderna som kantar Grande-Terre och så förstås alla de andra små öarna som ligger längst österut i Små Antillerna… Alla öar som ingår i Guadeloupe bjuder sina resenärer på någonting unikt och speciellt som kombinerar karibisk och kreolsk själ med inslag av fransk flär.

Upptäck Guadeloupe