Åk skidor på dina egna villkor med Club Med den här vintern

Varför vinterentusiaster älskar våra bekymmersfria skidresor

All inclusive skidresor

En skidresa med Club Med kan ta sig många olika uttryck, från äkta lyx i schweiziska Alperna till nervkittlande snowboarding i Italien och enastående chaletupplevelser i Frankrike. Men vad du alltid kan räkna med, är en bekymmersfri semester under vilken allt ingår. Från flyg och lokal transfer till gourmetmat, skidlektioner och liftkort. Välj var du vill åka, hitta den närmsta flygplats eller tågstation som du vill resa till, klicka för att boka – klart! Vi tar hand om allt annat så att du kan koncentrera dig på att skapa minnen för livet under din resa med Club Med.

Spana in våra skiderbjudanden för vintern

Vad som ingår i din skidresa med Club Med

Boende & transport

I priset ingår boende på vår resort och du bestämmer själv om du vill boka dina flygresor direkt med oss också. Om du väljer att boka en paketresa som inkluderar flyg ingår transfer till och från flygplatsen eller tågstationen till vår resort i priset. Vilket innebär mindre stress på plats samt en lägre utgift eftersom du inte behöver betala för lokal transport.

Gourmetmat & öppen bar

Vår all inclusive-lösning innebär att du kan äta utsökta måltider under hela dagen, inklusive på våra specialrestauranger med bordsservering. Du kan alltid beställa vin, öl och alkoholfria drycker till maten. Du har även tillgång till öppen bar vars menyer innehåller ett brett utbud av såväl drinkar och cocktails som alkoholfria alternativ. Allt ingår i priset!

Skidlektioner & erfarna guider

På samtliga av Club Meds skidresorter erbjuder vi skidlektioner med professionella instruktörer för alla erfarenhetsnivåer, samt bergsguider vilka kan följa med mer erfarna åkarna ut i pisterna och fjällandskapet. Grupperna delas in i enlighet med deltagarnas erfarenhetsnivå så att alla kan utvecklas i säker takt och uppleva den slags äventyr ni rest till Alperna för att ta del av. Detta gäller både skidåkning och snowboarding, från nybörjare till de mest avancerade puderentusiasterna.

Liftkort & skidutrustning*

När du bokar en resa på 7 nätter med Club Med ingår ditt liftkort i priset och finns att hämta i receptionen när du ankommer till resortern. På så vis förlorar du ingen tid utan kan ge dig ut i backarna direkt! Hyr din utrustning, mot extra kostnad, och förvara i våra skidrum och uppvärmda förvaringsskåp.

Barnklubbar & tillsyn av barn

På Club Med är det vår målsättning att skidresan ska vara en oförglömlig upplevelse för hela familjen. Vår skickliga personal på barnklubbarna ser till att era yngre njuter av varje sekund! De lär sig åka skidor med professionella instruktörer och får nya vänner från hela världen. Barnklubbarna erbjuds för alla från 4 månader till 17 år.

After ski & underhållning

För de flesta är skidåkning och snowboarding en väldigt stor del av en härlig vintersemester. Men på Club Med är vi också väl medvetna om hur viktigt många tycker det är med allt det där andra som sätter guldkant på snöäventyret! Därför ser vi till att du alltid har möjlighet att koppla av vid en pool, njuta av spabehandlingar och luta dig tillbaka i baren med en välblandad cocktail samtidigt som ett liveband spelar. På kvällarna underhåller även våra duktiga G.O® er med olika föreställningar.

Skidsemester i Europa

De flesta av Europas främsta skidresorter ligger i de delar av Alperna som sträcker sig in i Frankrike, Italien, Schweiz och Österrike. När du reser med Club Med har du några av Alpernas absolut främsta skidresorter att välja mellan.

De schweiziska Alperna

Det är andetagande att åka skidor i de schweiziska Alperna. Oavsett om du föredrar den eleganta atmosfären vid Villars-sur-Ollon eller chica Sankt Moritz Roi Soleil i orten där alpin skidåkning föddes.

Upptäck de schweiziska Alperna

De franska Alperna

De flesta av våra skidresorter ligger i de franska Alperna. Val Thorens Sensations ligger i berömda Les Trois Vallées, De Tre Dalarna, som utnämnts till världens främsta skidområde. Men här finns även bland annat genuina Grand Massif Samoëns Morillon liksom ikoniska Val d’Isère och Les Arcs Panorama med Le Belvedere, ett 5§ Luxury Space inom resorten som för övrigt har 4§.

Upptäck de franska Alperna

De italienska Alperna

Våra all inclusive-skidresorter i de italienska Alperna inkluderar familjevänliga chaleter vid Pragelato Vialattera som ligger vid foten av Europas näst största skidområde. Perfekt för vinterklätt ”la dolce vita”!

Upptäck de italienska Alperna

Upptäck våra skidresorter

Valmorel
Valmorel
Vinter
Exclusive Collection Space

Valmorel

Frankrike

Skidresor för nybörjare

De bästa skidresorna för nybörjare

Club Med erbjuder skidresor som är idealiska för nybörjare. Eftersom både liftkort och skidlektioner ingår i priset kan du prova på precis vad du vill och i en trygg, uppmuntrande miljö upptäcka vad du tycker är roligt. Våra omsorgsfullt utvalda instruktörer pratar flytande engelska och är certifierade av franska skidskolan École du ski français (ESF). De säkerställer den bästa möjliga skid- och snowboardåkningen under bästa möjliga förhållanden så att du kan bygga upp din kunskap och erfarenhet med gott självförtroende, redan från dag ett.

Våra bästa resorter för nybörjare

Club Meds resort Grand Massif Samoëns Morillon är perfekt för dig som är nybörjare, här erbjuds ett multisportprogram med ett stort utbud av aktiviteter för alla erfarenhetsnivåer. Liknande program finns vid Peisey-Vallandry. Ett annat gott val är Alpe d’Heuz som ligger i skidområdet Alpe d’Heuz Grand Domaine. Här finns 41 gröna pister för nybörjare att lära sig åka på innan det är dags att avancera till någon av de 90 stycken mer utmanande backarna.

Upptäck våra resorter i de franska Alperna

Våra bästa resorter för nybörjare

Tignes
Tignes
Ny resortVinter
Exclusive Collection Space

Tignes

Frankrike

Skidresor för erfarna åkare

Franska Alperna, Val Thorens Sensations

Kunniga skid- och snowboardåkare kommer att ha särskilt roligt under en all inclusive-skidresa med Club Med i Val Thorens. Vår ski in, ski out resort Val Thorens Sensations ligger i fantastiska Les Trois Vallées, De Tre Dalarna, med omkring 600 kilometer pist utanför entrén. Bland dem finns 34 svarta pister för de riktigt skickliga åkarna, 115 röda pister för erfarana samt 141 blå pister för medelvana.

Läs mer om resorten

Franska Alperna, Arcs Extrême

Arcs Extrême är en av Club Meds resorter enbart för vuxna \– för alla er som vill åka mycket på dagen och ägna er åt rolig after ski på kvällen. Upplevelsen lever upp till namnet: resorten ligger i skidområdet Paradiski med 425 km pist som inkluderar 18 nervkittlande svarta pister, 77 röda och 129 blå liksom Les Arcs Snowpark som täcker 7,5 hektar.

Läs mer om resorten

Italienska Alperna, Pragelato Sestriere

Club Med Pragelato Sestriere erbjuder den mest ultimata all inclusive-skidupplevelsen i de italienska Alperna. Skidområdet är gigantiskt med omkring 400 km pist varav 42 svarta och 120.

Läs mer om resorten

Skidresor med barn

När barnen följer med till skidbacken

Club Med erbjuder ett brett utbud av all inclusive-skidresor som passar familjer med barn.

Bland de bästa resorterna att välja mellan finns Peisey-Vallandry i franska Alperna. Det här vinterparadiset har två snöparker, 139 lifter och 264 km preparerade pister. Vuxna som inte vill åka skidor hela tiden kan ägna sig åt snöskovandringar, att åka hundspann och hästvagn liksom koppla i vår fridfulla Zen Zone med Club Med Spa by Carita.

Resorten erbjuder även hela vårt utbud av barnklubbar inklusive Petit Club Med®. Barn har på så vis tillgång till sin egen skidskola med skickliga instruktörer samt kan ägna sig åt roligt hantverk, lekar och vara med och skapa en föreställning. På Club Med Passworld® trivs tonåringarna, med allt från ett multisportprogram till tv-spel och discokvällar.

Barntillsyn inom Club Med

Skidresorter som rekommenderas för familjer

Erbjudanden på skidresor

Särskilda fördelar med att boka i god tid

För dig som föredrar att boka i god tid, mer än sex månader före avresa, erbjuder vi särskilda tidigt ute-rabatter på upp till 15 %. Club Med har alltid fördelaktiga erbjudanden till dig som vet värdet i att ge sig ut på fyndjakt.

De bästa erbjudandena på vinterresor

Sista minuten all inclusive-skidresor

Det är aldrig för sent att boka en all inclusive-skidsemester med Club Med och sista minuten-bokningar innebär ibland riktigt förmånliga prisavdrag! Den begränsade tillgången kan minska dina valmöjligheter, men om du är flexibel vad gäller avresedatum och resmål finns goda chanser att få en generös rabatt. Tänk dig att spontant åka iväg till franska Alperna på en härlig vintersemester, eller att överraska någon du älskar med en romantisk resa... Det finns till och med chans att unna hela familjen en oförglömlig sista minuten-skidresa över jul och nyår!

Spana in våra erbjudanden