GuadalupeLa Caravelle

La Caravelle

La Caravelle

Guadalupe

Tripadvisor: 4.5

Upptäck den kreolska livsstilen

Club Med hälsar er välkomna till Grande Terre, en av Guadeloupes två huvudöar, där vår resort La Caravelle ligger i närheten av färgstarka staden Pointe-à-Pitre. Under de 50 år som gått sedan öppnandet har Club Med La Caravelle blivit en legendarisk resort, berömd för sitt fina läge i en fantastisk tropisk trädgård invid gyllene sandstränder. Från och med juli 2019 kommer resorten att erbjuda en rad nya upplevelser för hela familjen.

Praktisk information

  • SAINTE-ANNE
  • 97180
  • Grande Terre Guadeloupe

Närmsta ankomstplats :

Point à Pitre Airport

40 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2012. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Skydd av havssköldpaddor
Vi samarbetar med RTMG, ett lokalt nätverk som arbetar med att bevara det marina livet i Guadeloupe. Det innebär att vår resort aktivt arbetar för att skydda havssköldpaddorna i området liksom arbetar med att öka kunskapen om den utrotningshotade arten.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Cancún
Cancún
Black Friday Offer
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

*mot extra kostnad