4 tridenter

Malaysia
Cherating Beach

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Cherating Beach

Cherating Beach

Malaysia

Tripadvisor: 4.5

Naturen som underbar lekplats

Låt äventyret stå i centrum på er nästa familjesemester med ett besök på Club Med Cherating Beach. Upptäck den strandnära, tropiska djungeln där höghöjdsbana, sköldpaddsskådning, bergsklättring, vattensporter och avkoppling på Pantaï Beach kommer att skapa minnen för livet. Läppja på uppfriskande drycker vid Zen-poolen med 360-graders vyer över havet och stränderna, och låt barnen dyka rakt in i de roliga, actionfyllda aktiviteterna som erbjuds via Club Meds olika barnklubbar. Här, mitt bland Malaysias sagolika flora och fauna, skapas magiska stunder i vår Green Globe-certifierade naturliga lekplats för alla åldrar.

Praktisk information

  • 29TH MILES, JALAN KUANTAN-KEMA
  • KUANTAN PAHANG DARUL MAKMUR
  • 26080
  • Malaysia Malaysia

Närmsta ankomstplats :

Sultan Ahmad Shah Airport

45 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Bevarande av biologisk mångfald
Resorten ligger inbäddad i tropisk primärdjungel och är byggd i traditionell kampongarkitektur ovanpå trästyltor. Det innebär t.ex. att den endemiska floran och faunan störs mindre.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Phuket
Phuket
4 tridenter

*mot extra kostnad