4 tridenter

Indonesien
Bali

Covid-19 travel restrictions

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Bali

Bali

Indonesien

Tripadvisor: 4.5

Berikande för hela familjen

Club Med Bali är ett harmoniskt resmål för hela familjen. Här väntar mängder av äventyr och aktiviteter i fantastisk natur. Känn energin återvända till kroppen, prova på lokala smaker och försjunk i säregna ögonblick. Med upplevelserna på Club Med kommer du nära Balis sanna själ.

Praktisk information

  • PO BOX 7 LOT 6, NUSA DUA
  • BALI
  • 80361
  • Bali Indonesien

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Ngurah Rai International Airport

30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Programmet "Green Farmers"
Vi stöttar småskaliga jordbruk för att kunna erbjuda våra gäster hälsosam, färsk och hållbart producerad lokal mat. Under år 2019 kom t.ex. 15 ton av frukten och grönsakerna från nio lokala gårdar.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Phuket
Phuket
4 tridenter

*mot extra kostnad