4 tridenter&

Frankrike
Tignes

Tignes

Tignes

Frankrike

Koppla av bland sjöar och glaciärer

Berg så långt ögat kan se, en glaciär på 3 656 meters höjd, en sjö på 2 100 meters höjd… Landskapet runt Tignes är svindlande vackert och inbjuder till så många olika slags aktiviteter. Vår nya resort Club Med Tignes speglar den genuina gamla alpbyn som är både familjevänlig och festlig. Resorten har en utomhuspool och fyra terrasser i söderläge, och är en perfekt utgångspunkt för dig som vill njuta av en aktiv semester i naturen. Vill du unna dig något extra ska du boka rum inom resortens Exclusive Collection Space. Där är allt är både lite lyxigare och lite mer avskilt utan att ni för den sakens skull missar det fantastiska utbudet som huvudresorten erbjuder.

Ett fantastiskt utrymme i resortens hjärta

Boka Exclusive Collection Space för luftiga, eleganta sviter, private områden och skräddarsydd service. Den perfekta blandningen av lyx och frihet.

Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad