ThailandPhuket

Mellan 18 april och 22 september 2023 kommer Club Med Phuket att renoveras. Under den perioden är Zenpoolen och specialrestaurangen Chuda stängda. Gäster kan vända sig till personalen på plats för mer information samt information om vilka alternativ som finns. Vi ber om ursäkt för eventuella besvikelser.

Phuket

Phuket

Thailand

Tripadvisor: 4.5

Härliga dagar möter roliga nätter

Kom nära den thailändska kulturens själ på ön Phuket. Grönskande berg, rik historia, spännande sevärdheter och kristallklart hav omgärdar Club Meds resort, där ett stort utbud av aktiviteter och utflykter erbjuds. Hoppa in i ringen och prova på en lektion thaiboxning eller sätt på dig kockmössan under en thailändsk matlagningskurs. Familjesemestern kommer skapa minnen för livet när ni besöker buddhistiska tempel och färgstarka dansföreställningar. Som gäster på Club Med Phuket kommer ni förstå varför Thailand kallas ”De tusen leendenas land”.

Praktisk information

  • 3 KATA ROAD
  • KARON S-D, A. MUANG DISTRICT
  • 83100
  • Phuket Thailand

Närmsta ankomstplats :

Phuket Airport

1h

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Hej då plast!
2018 lanserade vi programmet "Bye-Bye Plastics!" med syfte att fasa ut engångsplast så som sugrör, servis och toalettartiklar i våra barer, restauranger och på hotellrummen.
Solidaritet i stiftelsen Club Med Foundation
Sedan 2019 samarbetar vi med ”Scholars of Sustenance” för att bidra till att lokalbefolkningen har tillräckligt med mat. Resorten har t.ex. donerat 5,5 ton mat via programmet.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad