4 tridenter

Italien
Pragelato Sestriere

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo
If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Pragelato Sestriere

Pragelato Sestriere

Italien

Tripadvisor: 4.5

Piemontes unika alpstämning

Club Med Pragelato Sestriere ligger på 1 600 meters höjd i italienska Piemonte. Resorten ståtar med charmiga chalets med varm, välkomnande atmosfär i ett vackert välbevarat landskap. Perfekt för snösäkra vintersemestrar för hela familjen med alla fördelar som en bekymmerslös all inclusive-upplevelse innebär. Här, mitt i hjärtat av Europas näst största skidområde Sestriere Vialattea (The Milky Way), hölls tävlingarna i backhoppning och längdskidåkning under Olympiska vinterspelen 2006. 45 meter från resortens skidrum ligger linbanan som tar er upp till Sestriere Vialatteas pister (cirka 4 min).

Nyhet vintern 2021 / 2022

Återupptäck de underbara italienska Alperna på Club Med Pragelato Sestriere. Vår all inclusive-resort är byggd i samma stil som lokala byar och ligger i närheten av Sestriere och Via Latteas världsberömda skidbackar.

§ Njut av ”la dolce vita” på vår nyrenoverade restaurang La Trattoria som utökats med en elegant bar och terrass. Perfekt för härliga måltider mitt i vintern.

§ Vi hälsar också välkommen till nyinredda La Tana för en äkta italiensk matupplevelse. Här serveras specialiteter som fondue och pierrade.

§ Hjärtat av resorten har också fått ny design. Här finns nu en större butik och mer lyxig känsla i huvudbarens olika lounger.

§ Missa heller inte att unna dig en behandling på nyrenoverade Club Med Spa by Payot. Spamenyn har utökats med manikyr och pedikyr, och det finns ett nytt gym för dig som tycker att fitness är en viktig del av semestern.

Praktisk information

  • VIA MONTE ORSIERA N°1 FRAZIONE
  • PRAGELATO (TO) 10060
  • Piemonte Italien

Närmsta ankomstplats :

Oulx tågstation

45 minuter

Transfer till/från Modane tågstation

1h15 minuter

Turin-Caselle Airport

1h45 minuter

Turin-Porta Nuova tågstation

1h45 minuter

Milano-Malpensa Airport

3h

Gèneve flygplats

3h

Milano-Linate flygplats

3h15 minuter

Grenoble-Isère flygplats

3h15 minuter

Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats

3h30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2015. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

LIFTKORT INGÅR!

Visste du, att med Club Med All Inclusive ingår liftkort? Slipp köer och få mer tid att njuta av backarna!

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad