4 tridenter

Turks- och Caicosöarna
Turkoise

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Turkoise

Turkoise

Turks- och Caicosöarna

Tripadvisor: 4.0

Vid världens vackraste strand

Kom och upptäck det helt nydesignade Club Med Turkoise – ett all inclusive paradis enbart för vuxna. Här kan par liksom vänner koppla av, på riktigt. Utforska de blå djupen på några av världens bästa dykplatser, segla på de turkosa bränningarna och njut av livemusik, färskblandade smoothies och cocktails direkt vid vattenbrynet. Club Med Turkoise ligger utmed Grace Bay på ön Providenciales vilken 2017 utnämndes till världens vackraste strand av TripAdvisor. På senare år har resorten fått fin ny design samt ny pool, ny huvudbar, ny reception och helt nya rum i kategorin Deluxe.

Praktisk information

  • BRITTISKA JUNGFRUÖARNA
  • PROVIDENCIALES TKCA 1ZZ
  • Turks- och Caicosöarna Turks- och Caicosöarna

Närmsta ankomstplats :

Providenciales International Airport

15 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2019. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

*mot extra kostnad

Du kanske också skulle gilla...