Välkommen till världens vackraste öparadis

• Perfekt för bröllopsresor och romantisk smekmånad
• Exotiska familjeresor med massor av vattensporter
• Bo i bungalow byggd på pålar över havet
• Upplev världens bästa snorkling och dykning
• Åk på sparesor och hälsoresor med gulkant

Vit sand, turkost hav

Kritvita sandstränder, kristallklart hav och skön värme. Indiska oceanen, det stora hav som ligger mellan Afrika, Asien och Australien, är verkligen fullt av semesterparadis. Det har gjort det till ett favoritresmål för många som letar efter den ultimata semestern, långt från vardagens bekymmer, mitt bland svindlande vackra miljöer som inbjuder till skön avkoppling och spännande aktiviteter.

Äkta avkoppling

Vardagen har sällan känts så långt borta! I Indiska oceanen väntar så många äventyr. Här finns fantastiska platser att dyka på och snorkla vid med massor av sköldpaddor, valhajar och färglada exotiska fiskar. Handla kryddor och hantverk och lär dig segla. Ta med barnen på utflykt till stillsamma turkosblå laguner och njut av varje sekund i ett tropiskt paradis som hela familjen kommer att älska.

Dags för drömresa

Maldiverna, Mauritius och Seychellerna toppar gång på gång människors lista över resmål för den perfekta drömsemestern. Det är inte så konstigt, de här önationerna är kantade av spektakulära sandstränder, spännande djur och natur och har sol och värme året runt. Varje ö erbjuder något unikt som inte går att hitta någon annanstans. Allt du behöver göra är att välja vilken paradisö du har lust att åka härnäst.

Våra resorter i Indiska oceanen

Åk på en luxuös resa till Indiska oceanen tillsammans med nära och kära. Club Med erbjuder allt från underbar strandsemester i Seychellerna och Maldiverna till aktiva resor i Mauritus. Bäst av allt är förstås faktumet att er semester är all inclusive - allt ingår så att ni bara behöver koppla av.

Seychellerna

Seychellerna är sinnebilden av ett paradis. Sagolikt strandliv, hisnande vacker natur och vänliga människor väntar i det lilla öriket som består av 115 småöar. En av dem är Sainte Anne som ligger inom en marin nationalpark i hjärtat av landet. På den spektakulära ön finns en enda resort: eko-vänliga lyxresorten Club Med Seychelles med 5 Tridenter. Välkommen till ett orört semesterparadis!

Upptäck Seychellerna

Våra resorter i Seychellerna

Maldiverna

Önationen Maldiverna är världsberömd för sina stränder, blå laguner och vidsträckta korallrev. Skönheten är svindlande både på land och under ytan. Och havet är så varmt att det aldrig behövs våtdräkt!

Upptäck Maldiverna

Våra resorter i Maldiverna

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

Mauritius

Mauritius är en fridfull oas mitt i det turkosa havet. En mångkulturell smältdegel med spännande historia som bjuder på mängder av aktiviteter. När du känner att du har legat tillräckligt länge på stranden, vill säga. Mauritius är ett paradis med något för alla.

Upptäck Mauritius

Våra resorter i Mauritius