Upptäck världens vackraste platser – där allt ingår!

Sol eller snö. Strand eller alper. Nära eller fjärran. Det är din semester, så valet är ditt! Välj mellan omkring 80 stycken Club Med-resorter i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika, Sydamerika och Karibien. Din drömresa är bara ett par klick bort!

Alperna

Alperna, Europas högsta och mäktigaste bergssystem bestående av ett brett bälte av bergskedjor, är det idealiska resmålet för minnesvärda skidsemestrar som passar hela familjen. Åk på skidresor till glamorösa St Moritz i schweiziska Alperna, på snowboardsemester i Italien eller bo i elegant chalet i Frankrike med fantastiska ski in–ski out möjligheter. Men det slutar inte där! Alperna bjuder på så mycket mer än bara vintersporter, det är också en fantastisk ställe att ägna sig åt olika slags sommaraktiviteter. Samt en plats med rika traditioner i form av hantverk, mat, dryck och kultur.

All inclusive-resor till Alperna

Våra resorter i Alperna

La Rosière
La Rosière
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

La Rosière

Frankrike

Europa

Europa är en modern kontinent med uråldrig historia. Mängder av lämningar från flera tidsåldrar vittnar om både välstånd och konflikter. Böljande, grönskande landsbygd ger vika för dramatiska bergskedjor och idylliska stränder, medan museer och gallerier visar upp Europas rika kulturarv. Med Club Med kan du åka på strandsemester i Grekland och Turkiet, åka på aktiva resor till Frankrike, utforska Siciliens historia och utöva vintersporter i Alperna. Det bästa av allt är att allt är all inclusive så att ni inte behöver tänka på något annat än att koppla av och uppleva vad ni drömmer om.

All inclusive-resor till Europa

Våra resorter i Europa

Karibien

Karibien är ett äkta paradis för alla som drömmer om sol, bad och äventyr. Vita sandstränder, varmt turkost vatten och ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar gör Karibien till ett perfekt och vykortsvackert resmål. Med Club Med kan sola på världens vackraste stränder i Turks- och Caicos, åka vattenskidor och segla i Martinique, bada i vattenfall på Guadeloupe, åka på valsafari i Dominikanska republiken och dansa till calypso och soca på Bahamas. Och allt är all inclusive! Vad mer kan man önska sig?

All inclusive-resor till Karibien

Våra resorter i Karibien

Indiska oceanen

Indiska oceanen, det stora hav som ligger mellan Afrika, Asien och Australien, har unik geografi och mycket behagligt klimat. Det har gjort det till ett favoritresmål för många som letar efter den ultimata semestern, långt från vardagens bekymmer, mitt bland svindlande vackra miljöer som inbjuder till både skön avkoppling och spännande aktiviteter. Med Club Med Club Med kan du bo i bungalow byggd på pålar över turkosblått vatten i Maldiverna, lära dig segla och snorkla över färgstarka korallrev i Mauritius och bo på ekovänliga Club Med Seychelles som är den enda resorten på ön Sainte Anne i den marina nationalparken med samma namn. Allt är all inclusive så att du kan lämna alla bekymmer hemma och bara njuta, precis som det ska vara när man är på drömsemester.

All inclusive-resor till Indiska oceanen

Våra resorter i Indiska oceanen

Kani
Kani
Black Friday Offer
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

Asien

Asien är jordens största och mest folkrika världsdel. Det innebär en otrolig variationsrikedom både vad gäller landskap och kulturer. Från färgstarka Indien och de snöklädda bergstopparna i Himalaya, till Vietnam och Kambodias tropiska djungler, Kinas och Japans stillsamma landsbygd och futuristiska storstäder, blandat med historiska lämningar, olika religioner och smakrika kök. I Asien finns alltid något nytt att upptäcka. Och med Club Med kan du åka rofylld strandsemester till Thailand, på skidresor till Kina, på aktiva resor till Japan, på badsemester till Bali och mycket mer. Alla Club Meds resorter i Asien är all inclusive så att du och hela familjen kan luta er tillbaka och uppleva äkta lugn och ro.

All inclusive-resor till Asien

Våra resorter i Asien

Yabuli
Yabuli
Vinter

Yabuli

Kina

Nord- & Centralamerika

Nordamerika sträcker på sig från tropiska Karibiska havet till kalla polcirkeln vilket innebär mycket häftiga och skiftande miljöer. Centralamerika bär å sin sida på rika kulturarv från mesoamerikanska civilisationer mitt bland bördiga dalar och svindlande biologisk mångfald. Med Club Med kan du åka på fantastisk strandsemester i Florida, upptäcka familjevänliga och natursköna Cancún och njuta av fina restauranger och lyxshopping i Ixtapa i Mexiko. Att allt är all inclusive innebär att alla bekymmer kan lämnas hemma så att semestern blir helt och hållet avkopplande.

All inclusive-resor till Nord- & Centralamerika

Våra resorter i Nord- & Centralamerika

Cancún
Cancún
Black Friday Offer
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

Sydamerika

Sydamerika har världens största koncentration av regnskog och biologisk mångfald. Det är en till största delen grön kontinent med stora kontraster mellan den naturliga miljön och uråldriga traditioner, nutida civilisationer och modernitet. Med Club Med kan du upptäcka flera olika delar av Brasilien och låta flera resedrömmar gå i uppfyllelse – att bada på några världsberömda stränder som Copacabana och Ipanema, lära dig dansa salsa, uppleva exotiska storstäder som Rio de Janeiro och upptäcka jordens största tropiska regnskog Amazonas. All inclusive, förstås!

All inclusive-resor till Sydamerika

Våra resorter i Sydamerika

Afrika

Afrika är hem åt uråldriga fornlämningar, pulserande storstäder och underbara nationalparker. En kontinent med en unik blandning av det traditionella och det samtida. Landskapen sträcker sig från torra öknar till bördiga djungler, från vidsträckt savann till paradisstränder. Här finns något för alla att utforska och upptäcka, och fantastiska möjligheter att se spektakulärt djur- och växtliv. Med Club Med kan upptäcka sagolika Marrakech, uppleva Senegals fascinerande natur och kultur och åka på paradisisk strandsemester till Tunisien. Bekymmer och stress lämnar du hemma, eftersom Club Med är all inclusive tar vi hand om allt!

All inclusive-resor till Afrika

Våra resorter i Afrika