BrasilienTrancoso

Trancoso

Trancoso

Brasilien

Tripadvisor: 4.5

Välkommen till grönskan och havet

Om du älskar naturen är det här en brasiliansk upplevelse för dig. Club Med Trancoso ligger söder om staden Salvador i delstaten Bahia, bortom de mest upptrampade turiststigarna. Resorten är belägen på en vacker klippavsats intill en vidsträckt sandstrand, och erbjuder något för alla åldrar och intressen. Vad sägs till exempel om tennis eller flygande trapets? Golfentusiaster gläds över den magnifika 18-hålsbanan precis intill, med milsvid utsikt över kusten.

Praktisk information

  • KM 18 FAZENDA TAIPE S/N
  • TRANCOSO, PORTO SEGURO BA CEP
  • 45810-000
  • Trancoso, Bahia Brasilien

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Porto Seguro Airport

1h15 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2019. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Programmet "Green Farmers"
Vi har ett partnerskap med den icke-statliga organisationen (NGO) Agrisud International. Vi stöttar småskaliga jordbruk för att kunna erbjuda våra gäster hälsosam, färsk och hållbart producerad lokal mat.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Cancún
Cancún
Black Friday Offer
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

*mot extra kostnad