Skidresor 2023/24

Längtar du till snösäkra skidbackar? Club Med har ett brett utbud av fantastiska all inclusive-resorter i några av världens bästa skidorter. Oavsett om du vill susa ner för pisterna i franska, italienska eller schweiziska Alperna, i Kanada, Japan eller Kina har vi allt för att er skidsemester ska bli perfekt. Både liftkort och skidlektioner ingår också, så att alla kan njuta helt oavsett tidigare erfarenhetsnivå.

Fantastiska skidresor för alla

Vi har 22 all inclusive-skidresor i de bästa skidområdena i Frankrike, Italien och Schweiz liksom i Kanada, Japan och Kina. All inclusive innebär att din tid är frigjord, så att du helt och hållet kan lägga den på att åka skidor eller snowboard. Vi hjälper till med allt från att rätt utrustning av bästa kvalitet till att organisera skidlektioner samt servera mat och dryck hela dagen lång. Ovanpå det har vi även spa, pooler, barnklubbar och massor av andra vinteraktiviteter i utbudet så att det går att hitta på massor med annat också.

Det är inte så konstigt att vintersportentusiaster väljer att komma tillbaka till Club Med säsong efter säsong. Med oss bor du på en fantastisk resort i de finaste skidorterna på jorden. Vi erbjuder den idealiska skidsemestern oavsett vilken slags skidåkning du drömmer om. Vårt utbud är nämligen brett nog att kunna erbjuda alla det de önskar sig på sin skidsemester. Vi kan skidorterna som våra resorter ligger på utan och innan, och vi vet precis vad som behövs för att en skidsemester ska bli perfekt.

Detta ingår i din all inclusive skidsemester med Club Med

Hitta den perfekta all inclusive-skidresan

Var vill du åka på skidsemester?

Upptäck Alperna med Club Med

Skidresor till Frankrike

De franska Alperna är världsberömda för sina svindlande miljöer och oslagbara skidåkning. Det här stora och solsäkra området är en riktig dröm för utomhusentusiaster och bjuder på backar och offpist av häpnadsväckande skiftande karaktär. De franska Alperna har verkligen något för alla! Lär dig åka snowboard, se hur barnen lär sig susa utför pisterna, njut av fransk matkultur när du tar en paus från åkandet och roligt nattliv efteråt.

Skidresorter i franska Alperna

Skidresor till Italien

De italienska Alperna bjuder på fantastisk skidåkning, god mat och härlig stämning. Både äventyrliga familjer som drömmer om en rolig skidsemester och stora kompisgäng som gillar att vara aktiva hela dagen har mycket att se fram emot. Susa ner för dramatiska pister och njut av god italiensk mat, allt inför en majestätisk alpkuliss. En skidresa till Alperna i Italien kommer du aldrig att glömma.

Skidresorter i italienska Alperna

Skidresor till Schweiz

Det är i Schweiz som några av Alpernas högsta toppar ligger. Det borgar för magiska vyer och skidsemester i absolut världsklass, ofta med ett extra lager glamour. Oavsett om du vill åka toboggan med barnen, lära dig bemästra en snowboard eller skåla över livet med goda vänner, bjuder schweiziska Alperna på perfekta skidresor för både familjer och kompisgäng.

Skidresorter i schweiziska Alperna

Svenskfavoriter bland Club Meds resorter

Tignes
Tignes
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

Tignes

Frankrike

La Rosière
La Rosière
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

La Rosière

Frankrike

Valmorel
Valmorel
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

Valmorel

Frankrike