Det är dags att planera din skidsemester 2022/23

Längtar du tillbaka till skidbacken? Vi har ett brett utbud av fantastiska all inclusive-resorter i några av världens bästa skidorter.

Våra all inclusive-skidresor frigör din tid så att du helt och hållet kan lägga den på din åkning. Från att hitta rätt utrustning av högsta kvalitet till att organisera skidlektioner samt förse dig med mat och dryck dagen lång. Det är inte så konstigt att vintersportentusiaster väljer att komma tillbaka till Club Med säsong efter säsong.

Med Club Med får du uppleva världens bästa hotell i de finaste skidorterna på jorden. Vi erbjuder den idealiska skidsemestern oavsett vilken slags skidåkning du drömmer om. Till exempel vackra, familjevänliga Valmorel med backar för alla erfarenhetsnivåer och dramatiska Val Thorens, berömt för sina höglänta pister.

Kanske är du van åkare, kanske sätter du på dig ett par skidpjäxor för alla första gången. Det spelar ingen roll, vårt utbudd är brett nog för att erbjuda alla det de önskar sig på sin skidsemester.

Vi kan skidorterna som våra resorter ligger på utan och innan, och vi vet precis vad som behövs för att en skidsemester ska bli perfekt. Så se dig omkring, känn längtan efter snön komma och börja planera nästa vinter redan nu. Oavsett vad du letar efter kan vi erbjuda dig det.

Detta ingår i din all inclusive skidsemester med Club Med

  • Liftkort & skidlektioner
  • Barnklubbar 4-17 år
  • Helpension med gourmetmat
  • Öppen bar & mellanmål
  • Underhållning, dag & natt
  • All inclusive semester - Club Med Upptäck mer

Att åka på skidsemester tillsammans tillhör det roligaste man kan göra som familj. Få saker slår känslan av att susa ner för backarna för att sedan tillbringa kvällen med att äta och dricka gott, koppla av och veta att allt från liftkort till underhållning redan är fixat.

Två av våra populäraste resorter för familjer är Grand Massif och Valmorel, vilka båda är lämpliga för alla slags erfarenhetsnivåer och åldrar. Grand Massif Samoëns Morillon i franska Alperna har en perfekt kombination av fina panoramavyer och modern lyx medan Valmorel erbjuder äkta familjestämning blandat med spännande åk. Både Grand Massif och Valmorel erbjuder bekväm ski in–ski out.

Oavsett var er familj väljer att resa står vårt hängivna team redo att ta emot er med öppna armar och se till att ni får en skidsemester att minnas resten av livet.

Läs mer om våra skidresor för hela familjen

Skidresorter rekommenderade för familjer

Är du redo att boka din all inclusive skidsemester 2022/23? Hitta den perfekta skidresan nu.