Skidresor 2021/2022

Det är dags att planera din skidsemester 2021/2022

Längtar du tillbaka till skidbacken? Vi har ett brett utbud av fantastiska all inclusive-resorter i några av världens bästa skidorter.

Våra all inclusive-skidresor frigör din tid så att du helt och hållet kan lägga den på din åkning. Från att hitta rätt utrustning av högsta kvalitet till att organisera skidlektioner samt förse dig med mat och dryck dagen lång. Det är inte så konstigt att vintersportentusiaster väljer att komma tillbaka till Club Med säsong efter säsong.

Säsongen 2021/2022 lägger vi extra krut på att se till att ni får uppleva världens bästa hotell i de finaste skidorterna på jorden. Vi erbjuder den idealiska skidsemestern oavsett vilken slags skidåkning du drömmer om, bland annat vackra, familjevänliga Valmorel med backar för alla erfarenhetsnivåer och dramatiska Val Thorens, berömt för sina höglänta pister.

Kanske är du van åkare, kanske sätter du på dig ett par skidpjäxor för alla första gången. Det spelar ingen roll, vårt utbudd är brett nog för att erbjuda alla det de önskar sig på sin skidsemester.

Vi kan skidorterna som våra resorter ligger på utan och innan, och vi vet precis vad som behövs för att en skidsemester ska bli perfekt. Så se dig omkring, känn längtan efter snön komma och börja planera nästa vinter redan nu. Oavsett vad du letar efter kan vi erbjuda dig det.

Detta ingår i din all inclusive skidsemester med Club Med

  • Liftkort & skidlektioner
  • Barnklubbar 4-17 år
  • Helpension med gourmetmat
  • Öppen bar & tilltugg
  • Underhållning, dag & natt
  • All inclusive semester - Club Med Upptäck mer

Är du redo att boka din all inclusive skidsemester 2021/2022? Hitta din perfekta skidresa nu.