SeychellernaSeychelles

Seychelles

Seychelles

Seychellerna

En eko-vänlig resort på en privat ö

Känslan av att vara ensam på en sagolik plats, vacker som ett vykort... Sainte Anne ligger inom en marin nationalpark i hjärtat av Seychellerna, och den enda resorten som finns på ön är eko-vänliga Club Med Seychelles. Här kan både barn och vuxna leva ut sin inre äventyrare under en semester i harmoni med naturen. Majoriteten av aktiviteterna som erbjuds är direkt sammanlänkade med Indiska oceanen och havets natursköna vattenlandskap. Snorkling, fridykning, SUP-yoga och att paddla kajak med glasbotten är bara några exempel på de nöjen ni kan ägna er åt. Det turkosa vattnet, de vita sandstränderna, kullarna klädda i femtio nyanser av grönt: det här är sinnebilden av paradiset!

Praktisk information

  • Saint Anne Island
  • Saint Anne Island, Victoria, Mahé
  • SEZ
  • Seychellerna

Närmsta ankomstplats :

Seychelles International Airport

30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Egen buteljeringsanläggning
På plats har vi vår egen buteljeringsanläggning vilket innebär att plastflaskor har kunnat fasas ut.
Bevarande av korallrev
Vi har ett partnerskap med WiseOcean som arbetar med att bevara marina miljöer och utbilda allmänheten om vikten av dem. Det har bland annat lett till att vi plantskole-odlar koraller vid resorten för att kunna bevara de lokala korallreven.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

*mot extra kostnad