Välkommen ombord!

Club Med 2 erbjuder en unik kryssningsupplevelse ombord en stor, bekväm segelbåt. Njut av den perfekta kombinationen av avkoppling, aktiviteter och utflykter. Vacker dekor och härlig atmosfär sätter guldkant på semestern till havs.

Kryssningar i Medelhavet på sommaren

Åk på en all inclusive-kryssning runt Medelhavet och besök dess spännande och vackra kuster.

Upptäck Medelhavets pärlor så som Italien, Korsika och Grekland på ett sätt du inte gjort förr. Meteoras unika landskap, unikt charmiga Heraklion och sagolika Santorini som är en av världens mest romantiska platser. För dig som är nyfiken på att utforska ännu mer erbjuder vi stopp i Kykladerna och besök i mytomspunna samhällen som Calvi and Capri.

Se alla våra kryssningar i Medelhavet

Kryssningar i Karibien på vintern

Få upplevelser slår att mitt i kalla vintern bege sig till Karibien med härligt solsken, fantastiska stränder och god mat.
En all inclusive-kryssning i Karibiska havet är en dröm för dig som älskar att resa, du upptäcker paradisöar som Grenada, Marie-Galante och Curaçao — och får chans att utforska länder som Panama vid exklusiva stopp. Club Med 2 är idealiskt för dig som drömmor om Karibiens vackraste platser. Du upplever nya kulturer och får nya erfarenheter varje dag.

Se alla våra kryssningar i Karibien

Välkommen ombord en unik femmastad segelbåt

Vår femmastade segelbåt med stora däck att strosa på, är både mysig och välkomnande. Kombinationen av sådant som luftiga hytter med havsutsikt, avkoppling på Club Med Spa och en hel avdelning tillägnad vattensporter lägger grunden för en fantastisk kryssningsupplevelse.

En unik femmastad segelbåt

Club Med 2 är en elegant segelbåt av högsta kvalitet. Tack vare den moderna designen och faktumet att antalet gäster alltid är förhållandevis lågt kan Club Med 2 lägga till vid exklusiva hamnar och förtöjningsplatser.

Läs mer

Unik atmosfär

Club Med 2 har generösa utrymmen där du kan umgås, sola, äta god mat på restaurangerna, strosa omkring på däck och koppla av i en fin hytt. Trots sin stora storlek känns segelbåten både intim och varmt välkomnande.

Läs mer

Aktiviteter som passar alla

Om du älskar havet kommer du uppskatta att besöka sjöhallen i aktern. Du kan också bege dig till fitnessavdelningen där moderna träningsredskap och träningsmaskiner står till ditt förfogande så att du kan hålla igång träningsrutinen med havsutsikt. Eller passa på att delta i en fitnessklass led av en specialutbildad G.O.®. Passa även på att fixa håret på hårsalongen och koppla av på Spa by Carita®.

Läs mer