Höjdpunkter i Spanien

Njut av lugnet på Spaniens gyllene stränder och av den festliga stämningen i städerna

• Spanien är ett perfekt resmål för familjer som vill åka på sommarsemester
• Instagramvänliga historiska fornlämningar
• Vackra stränder och behaglig temperatur i havet
• Fantastiska landskap som är perfekta för en aktiv semester
• Underbart goda tapas, charkuterivaror, ostar och fisk- och skaldjur
• Varm och familjevänlig kultur

Perfekt för semester

Med vackra stränder, mycket rika kulturarv och varma välkomnande, är Spanien det perfekta resmålet för både familjesemester och romantiska resor. Besök Marbella pittoreska gamla stad och utforska Sevillas moriska lämningar. Lär dig dansa flamenco, prova god mat och spanska viner och njut av de familjevänliga stränderna intill vår luxuösa all inclusive-resort. Valet är ditt!

Historiska underverk

Spaniens historia präglas av anmärkningsvärda skeenden som förändrat världen. Strosa genom det stora borg- och palatsområdet Alhambra i Granada och besök Christofer Columbus grav i katedralen i Sevilla. Barn kommer att älska Sagrada Famílias sagolika arkitektur och att lära sig mer om de gamla upptäcktsresande, medan vuxna blir förälskade i den drömska utsikten från klipporna i Ronda.

Äventyr för alla åldrar

Tack vare det varma vädret och landskapens naturliga variationsrikedom kan alla hitta något som de tycker om att göra under en resa till Spanien. Vandra i den vackra bergskedjan Sierra Nevada och paddla kajak vid Andalusiens kustband. Smaka på lokala delikatesser så som oliver, ostar och charketurier och besök vingårdar på landsbygden. Njut av en rolig familjesemester på stranden och ta med barnen till någon av Spaniens många spännande nöjesparker.

Magna Marbella

Från er balkong vid foten av bergskedjan Sierra Blanca har ni otroliga vyer över havet och staden. När det blir varmare kan ni dyka ner i den stora lagunpoolen tillsammans med familjen och njuta av strandklubbskänslan som råder här. Eller ta din partner i handen och kom bort från allt vid Zenpoolen som enbart är för vuxna. Därefter kan ni få upp pulsen med någon racketsport på någon av våra utomhusbanor. När kvällen nalkas bjuds himmelsk mat och dryck i den gyllene, stillsamma gourmetloungen.

Du kanske också är intresserad av…