Maldivernas guldkorn

Upplev spännande familjeäventyr eller en romantisk resa till en paradisö

  • Ett perfekt resmål för smekmånad och romantiska resor
  • En underbar destination för äventyrliga familjer
  • Idylliska wellnessupplevelser och härliga sparesor
  • Upptäck Malé och den maldiviska kulturen
  • Simma med tropiska fiskar, sköldpaddor och mantor
  • Underhåll dig med mängder av vattensporter och ö-aktiviteter

Indiska oceanens juvel

Maldiverna är sinnebilden av ett ö-paradis med glittrande turkost hav och svajande palmer. De här små korallöarna fulla av frodiga trädgårdar kantade av sagolika stränder är ett perfekt resmål för äventyrliga familjer liksom för par som drömmer om en romantisk, tropisk tillflyktsor.

Fiskebyar och kryddmarknader

Den livliga huvudstaden Malé erbjuder spännande avbrott till den fridfulla stämning som råder på småöarna. Här sicksackar snabba mopeder sig fram mellan färgglada byggnader och eleganta moskéer. Pruta på marknader, handla aromatiska kryddor och se en föreställning med boduberutrummor på stranden.

En ö för varje smak

Varje resort är belägen på en egen ö och det finns ett stort utbud att välja mellan som passar för allt från en familjesemester till en sparesa eller en romantisk lyxflykt från vardagen. Här kan du förvänta dig segling, big game-fiske och fantastisk snorkling och dykning. Simma tillsammans med tropiska fiskar, mantor, havssköldpaddor och majestätiska valhajar under din all inclusive-semester i paradiset.

Fakta om Maldiverna

Flygtid: Cirka 14 timmar
Flygplats: Malé Velana internationella flygplats
Tidszon: MVT (Maldives Time)
Valuta: Rufiyah (MVR)
Bästa tid att besöka: Januari-april
Språk: Divehi
Berömt för: Världens vackraste stränder

Våra resorter i Maldiverna

Club Meds resorter i majestätiska Maldiverna är idealiska för nära och kära som drömmer om en avkopplande semester tillsammans. Våra luxuösa all inclusive-resor till Maldiverna är bekymmersfria och passar alla, från par till stora familjer, året runt. Vi erbjuder allt från tillbakalutad strandsemester på Kani till elegant avskildhet i Finolhus privata Overwater Villas, byggda på pålar ute i havet. Läs mer om våra all inclusive-resorter i Maldiverna och börja planera för nästa solsäkra äventyr!

Kani

Upptäck ett nytt sätt att semestra på Club Med Kani i Maldiverna. Här bjuds till synes ändlösa möjligheter att underhållas utmed en två kilometer lång vit sandstrand. Oavsett om ni väljer att ägna er åt tidigare favoritintressen eller utforska aktiviteter ni aldrig provat på förut har den här all inclusive-resorten ett oslagbart utbud av nöjen, både på land och till havs. Från att snorkla bland stora stim tropiska fiskar till att paddla över det kristallklara vattnet, från att äta internationella maträtter till färskt lokalt fångad fisk – det här är en resa ni aldrig kommer att glömma.
Club Med Kanis eleganta Manta Exclusive Collection erbjuder en extra luxuös upplevelse av Maldiverna i var och en av de fina sviterna på styltor ovan vattnet.

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

Finolhu Villas

Miljövänliga Club Med Finolhu Villas ligger innästlad på den privata ön Gasfinolhu mitt ute i Indiska oceanen. Den prisbelönta resorten är helt omgärdad av naturens prakt,. Ni kommer att upptäcka en bit av paradiset utöver det vanliga tack vare er butler som står redo att bistå varje önskemål.

Maldivernas väder och klimat

Genomsnittligt väder per månad i Maldiverna

Maldiverna kallas ofta för ett paradis och landet har definitivt tropiskt väder och klimat som passar in i den beskrivningen. Det är solsken och cirka 29°C året om. De norra öarna har regnperiod maj-december, men även under den här tiden kan du förvänta dig mellan 6-8 timmar solsken om dagen.

Den bästa tiden att besöka Maldiverna är mellan januari och april, då vädret är torrt och temperaturen ligger runt 29-31°C. Perfekt väder när du vill njuta på terrassen till din privata villa byggd på pålar ute i havet.

På sommaren

Lägst medeltemperatur

Högst medeltemperatur

Soltimmar

Nederbörd

Maj

26°C

30°C

8 h

216 mm

Juni

26°C

29°C

7 h

172 mm

Juli

26°C

29°C

7 h

147 mm

Augusti

26°C

29°C

7 h

188 mm

September

25°C

29°C

8 h

243 mm

Oktober

25°C

29°C

7 h

222 mm

På vintern

Lägst medeltemperatur

Högst medeltemperatur

Soltimmar

Nederbörd

November

24°C

29°C

6 h

201 mm

December

25°C

29°C

7 h

232 mm

Januari

25°C

29°C

9 h

75 mm

Februari

26°C

29°C

10 h

50 mm

Mars

27°C

30°C

9 h

73 mm

April

27°C

31°C

9 h

132 mm

Du kanske också är intresserad av...