Välkommen till chica skidorter och svindlande vackra alpmiljöer

• Perfekt för skidsemester och för att åka snowboard
• Passar utmärkt för både familjer och olika grupper
• Njut av hänförande landskap och pittoreska alpbyar
• Välj mellan många olika slags skidåkning, här finns något som passar alla
• Njut av god italiensk mat

De vänliga italienska Alperna

De italienska Alperna bjuder på fantastisk skidåkning, god mat och härligt sällskap. Både äventyrliga familjer som drömmer om en rolig skidsemester och stora kompisgäng som gillar att vara aktiva hela dagen har mycket att se fram emot. Susa ner för dramatiska pister och njut av god italiensk mat, allt inför en majestätisk alpkuliss. En skidresa till Alperna i Italien kommer du aldrig att glömma!

God mat och sagolika landskap

Utforska pittoreska samhällen och byar med traditionella bergsstugor som ligger utspridda i Alpernas vackra dalgångar. Upptäck isblå alpsjöar och andetagande bergstoppar. Handla klassiska kopparpannor och träskulpturer. Ät dig mätt på specialiteter som canederli, bröddumplings, och skåla med ett glas grappa.

Charmiga italienska skidorter

Det bästa sättet att njuta av de italienska Alperna är att åka på en paketresa till en vacker skidort. Club Meds banbrytande all inclusive-koncept innebär att allt från liftkort till skidlektioner ingår. Ovanpå det får er oförglömliga skidsemester guldkant av avkopplande spabehandlingar, roligt umgänge med barnen i poolen och världsberömd after ski.

FAKTA OM ITALIENSKA ALPERNA

Flygtid: Cirka 3 timmar
Tidszon: CET - Central European Time
Valuta: Euro
Språk: Italienska
Bästa tid att besöka: December-mars
Berömt för: Fantastisk skidåkning, vin och gastronomi

Våra skidresorter i italienska Alperna

Upplev den sanna innebörden av en luxuös all inclusive skidsemester i Alperna utan några bekymmer när du reser med Club Med. Vädret kan variera kraftigt när du åker på skidresa. Generellt påminner vädret i de italienska Alperna om det i de schweiziska Alperna, fast med lite varmare årstider eftersom backarna och dalarna inte ligger lika högt upp som i Schweiz. Med snösäkra vintrar och sköna somrar är Alperna i Italien ett idealiskt resmål året runt.

Pragelato Sestriere

Pragelato Sestriere är det perfekta valet för en all inclusive-skidsemester med Club Med i Italien. Resortens chalets är uppflugna på en höjd av 1 600 meter och har en gemytlig och fridfull atmosfär. Utanför väntar det utmärkta skidområdet Sestriere Vialattea (The Milky Way), ett paradis för vintersportentusiaster, och efter härliga dagar i backen väntar om kvällen annan härlig njutning i form av italiensk gastronomi och alpspecialiteter på resorten.

Pragelato Sestriere

Piemonte är fullt av överraskningar! Med sitt idealiska läge i en alpin dal erbjuder Club Med Pragelato Sestriere en all inclusive familjesemester i en fantastisk chalet. Mot ett svindlande panorama har ni alla aktiviteter som sommaren bjuder på direkt utanför dörren, till fots eller på två hjul. Utsikten är också kuliss till Club Meds pool och terrass. Ni behöver inte göra mer än njuta, ni är på semester!

Du kanske också är intresserad av…