Bahamas guldkorn

Upplev sinnebilden av ett roligt och spännande öparadis

• Ett perfekt resmål för exotisk familjesemester och romantiska resor
• Passar dig som vill utöva vattensporter och koppla av på stranden
• Snorkla vid korallrev och dyk vid vrak
• Lär dig mer om landets fascinerande historia
• Ägna dig åt exklusiv shopping och ät på finkrogar
• Dansa till calypso, soca och bahamansk rake-and-scrape

En tropisk lekplats

Det är bättre i Bahamas! Så sägs det i alla fall, och av ett gott skäl. Två tusen öar och rev, strålande stränder och kristallklart hav kombinerat med förstklassig service och bahamansk gästvänlighet. Bahams är en ren njutning och Club Meds all inclusive-resorter passar familjer, par och kompisgäng.

Magiska undervattensvärldar

Bahamas är döpt efter det grunda, varma hav som omger öarna – och det är ett perfekt resmål för dig som vill dyka, snorkla och ägna dig åt andra vattensporter. Det finns 20 dykplatser nära vår all inclusive-resort! Inklusive sådana som passar för fantastiska vrakdyk liksom färgstarka korallrev där hela familjen kan simma bredvid tropiska fiskar.

Hitta ditt eget karibiska paradis

Dagarna är härliga i Bahamas. Du bestämmer själv om du vill kitesurfa, paddla kajak eller bara ligga i en hammock och läsa. Åk på båtutflykt för att se delfiner. Se den drömmiga rosa stranden Harbour Island med egna ögon. Ät hemlagad ”fish fry” och prova olika slags jerkkyckling. Dansa till bahamanska rytmer som junkanoo, goombay och rake-and-scrape. En all inclusive-semester i Bahamas kommer du att minnas resten av livet.

FAKTA OM BAHAMAS

Flygtid: Cirka 25 timmar inkl. 2 mellanlandningar
Tidszon: EST - Eastern Standard Time
Valuta: Bahamansk dollar (BSD) och amerikansk dollar (USD)
Språk: Engelska
Bäst tid att besöak: November-april
Berömt för: Paradisiska miljöer, korallrev och vackra stränder

Våra resorter i Bahamas

Bahamas är för många synonymt med ett karibiskt paradis. Soligt och varmt året runt, turkost vatten, exotiska miljöer och mytomspunna platser. Våra exklusiva all inclusive-resor till Bahamas är bekymmersfria och passar perfekt för familjer. Oavsett om du drömmer om en magisk strandsemester eller en aktiv semester till Colombus Isle så har våra all inclusive-resorter något för dig.

Columbus Isle

Club Med Columbus Isle hälsar dig välkommen till en all inclusive-semester i paradiset Bahamas. Upptäck de färgstarka karibiska undervattensvärldarna med snorkel eller dyrkutrustning, och prova på att paddla SUP-bräda bland skärgårdens turkosa vatten.

Bahamas klimat och väder

Genomsnittligt väder per månad i Bahamas

Bahamas har subtropiskt och tropiskt havsklimat, som mildras av Golfströmmen. I norr är sommaren är het och regnig medan vintrarna är varma och torra. De södra öarna präglas av sol och värme året runt. Havstemperaturen är särskilt härlig, här känns det alltid fantastiskt att ligga och flyta på rygg eller sticka tårna i vattnet samtidigt som du njuter av en fruktig cocktail.
Den bästa tiden att besöka Bahamas är från december till april när vädret är varmt och torrt med temperaturen mellan 25-27°C.

Du kanske också är intresserad av…