4 tridenter

Italien
Pragelato Sestriere

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link
Pragelato Sestriere

Pragelato Sestriere

Italien

Tripadvisor: 4.5

Upptäck Piemontes unika alpstämning

Vår all inclusive-resort Pragelato Sestriere ligger kringgärdad av tre nationalparker. Här finns en uppsjö aktiviteter att välja mellan – vandringar för alla erfarenhetsnivåer med lokala bergsguider, utflykter till regionens naturliga och kulturella skatter och golf. Resortens design är en blandning av traditionell och mysig alpstugekänsla och moderna bekvämligheter. Ett idealiskt val för familjer som vill unna sig härlig ”la dolce vita”.

Praktisk information

  • VIA MONTE ORSIERA N°1 FRAZIONE
  • PRAGELATO (TO) 10060
  • Piemonte Italien

Närmsta ankomstplats :

Oulx tågstation

45 minuter

Transfer till/från Modane tågstation

1h15 minuter

Turin-Caselle Airport

1h45 minuter

Turin-Porta Nuova tågstation

1h45 minuter

Milano-Malpensa Airport

3h

Gèneve flygplats

3h

Milano-Linate flygplats

3h15 minuter

Grenoble-Isère flygplats

3h15 minuter

Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats

3h30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2015. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad