Frankrike
Val d'Isère

Val d'Isère

Val d'Isère

Frankrike

En unik, harmonisk alpby

Välkommen till magiska Val d'Isère, en av de mest unika alpbyar du kan tillbringa sommaren i. Vår nya Exclusive Collection-resort Club Med Val d'Isère är både lyxig och varmt välkomnande. Ett idealiskt val för familjer som vill tillbringa tid tillsammans i naturen och samtidigt njuta av härliga bekvämligheter och fantastisk service. Vid sidan av utomhusaktiviteter som vandring och mountainbiking erbjuder vi avkopplande välbefinnande i form av spa, yoga och helpension med vällagad gourmetmat.

Reserestriktioner p.g.a. covid-19

safe together logo

Vänligen håll dig uppdaterad om vilka inreseregler och restriktioner som gäller på den aktuella resorten innan du bokar en resa.

Vänligen notera att den här informationen kommer från Sherpa. Olika länder gör regelbundna uppdateringar till sina inreseregeler och vi gör vårt bästa för att uppdatera informationen så att den är korrekt.

If you can't see the Travel Restriction information belowplease click on this link

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad