FrankrikeVal d'Isère

Val d'Isère

Val d'Isère

Frankrike

Tripadvisor: 4.0

En unik, harmonisk alpby

Välkommen till magiska Val d'Isère, en av de mest unika alpbyar du kan tillbringa sommaren i. Vår nya Exclusive Collection-resort Club Med Val d'Isère är både lyxig och varmt välkomnande. Ett idealiskt val för familjer som vill tillbringa tid tillsammans i naturen och samtidigt njuta av härliga bekvämligheter och fantastisk service. Vid sidan av utomhusaktiviteter som vandring och mountainbiking erbjuder vi avkopplande välbefinnande i form av spa, yoga och helpension med vällagad gourmetmat.

Reserestriktioner p.g.a. covid-19

Vänligen håll dig uppdaterad om vilka inreseregler och restriktioner som gäller på den aktuella resorten innan du bokar en resa.

Vänligen notera att den här informationen kommer från Sherpa. Olika länder gör regelbundna uppdateringar till sina inreseregeler och vi gör vårt bästa för att uppdatera informationen så att den är korrekt.

Om du inte kan se information om reserestriktioner här nedan

vänligen klicka på den här länken

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad