4 tridenter

Tomamu Hokkaido
Japan

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Tomamu Hokkaido

Tomamu Hokkaido

Japan

Gör er redo för ett äkta äventyr

Club Med Tomamu Hokkaido ligger utspritt över Tomamubergets sluttningar med fantastiska vyer över det landskap du som gäst har att utforska. På vår familjevänliga all inclusive-resort är möjligheterna till äventyr många. Ge dig ut på långa vandringar, rid på hästrygg genom tallskogarna, se soluppgången från Unkai Terrace och simma med barnen i Japans största inomhusvågpool. Ät lokala specialiteter så som fantastisk sushi och Kobebiff och smaka på prisbelönta lokala drycker som whisky och sake. Club Med Tomamu är ett måste för dig som drömmer om en unik upplevelse i Japan.

Praktisk information

  • SHIMUKAPPU-MURA 079-2204
  • Hokkaido Japan

Närmsta ankomstplats :

Tomamu tågstation

5 minuter

Obihiro Airport

1h10.000000000000004 minuter

Transfer till/från New Chitose Airport

1h36.00000000000001 minuter

Transfert till/från New Chitose Airport

1h36.00000000000001 minuter

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad