4 tridenter

Kina
Lijiang

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Lijiang

Lijiang

Kina

Tripadvisor: 5.0

Kina som förr i tiden

Inbäddat i hjärtat av provinsen Yunnan vid foten av majestätiska Jadedrakens berg ligger vackra Club Med Lijiang. Här glömmer du snabbt bort vardagens måsten när du växlar om till långsam landsbygdsfrid i en miljö präglad av snöklädda bergstoppar, spegelblanka sjöar och naxifolkets traditioner. Njut av god mat, upplev den spektakulära naturen på guidade vandringar och ha roligt med barnen i den stora vattenparken. Club Med Lijiang är perfekt för dig som vill åka på en familjevänlig resa kantad av historia, natur och kultur.

Practical information

  • Lijiang
  • Provinsen Yunnan Kina

Nearest arrival points :

Lijiangs tågstation

40 minutes

Lijiang Sanyi International Airport

55 minutes

Hållbarhet är en viktig del av resan
Hej då plast!
2018 lanserade vi programmet "Bye-Bye Plastics!" med syfte att fasa ut engångsplast så som sugrör, servis och toalettartiklar i våra barer, restauranger och på hotellrummen.
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Sanya
Sanya
4 tridenter

*mot extra kostnad