KinaLijiang

Reserestriktioner med anledning av covid-19

Om du inte kan se information om reserestriktioner här nedan

vänligen klicka på den här länken

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Lijiang

Lijiang

Kina

Tripadvisor: 5.0

Kina som förr i tiden

Inbäddat i hjärtat av provinsen Yunnan vid foten av majestätiska Jadedrakens berg ligger vackra Club Med Lijiang. Här glömmer du snabbt bort vardagens måsten när du växlar om till långsam landsbygdsfrid i en miljö präglad av snöklädda bergstoppar, spegelblanka sjöar och naxifolkets traditioner. Njut av god mat, upplev den spektakulära naturen på guidade vandringar och ha roligt med barnen i den stora vattenparken. Club Med Lijiang är perfekt för dig som vill åka på en familjevänlig resa kantad av historia, natur och kultur.

Practical information

  • No. 200, Group 1 Xinshan Village, Baisha Town, Yulong County
  • Lijiang
  • Provinsen Yunnan Kina

Nearest arrival points :

Lijiangs tågstation

40 minutes

Lijiang Sanyi International Airport

55 minutes

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Hej då plast!
2018 lanserade vi programmet "Bye-Bye Plastics!" med syfte att fasa ut engångsplast så som sugrör, servis och toalettartiklar i våra barer, restauranger och på hotellrummen.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

*mot extra kostnad