JapanKabira Ishigaki

Kabira Ishigaki

Kabira Ishigaki

Japan

Tripadvisor: 4.5

Ett marint paradis

Fly vardagen på Club Med Kabira Ishigaki, en orörd pärla i Stilla havet där hela familjen skäms bort på semestern. Ön Ishigaki är en del av de japanska Ryukyuöarna, berömda för att vara den plats där invånarna blir äldst i hela världen. Kanske är en del av hemligheten det kristallklara havet som erbjuder oändliga aktiviteter så som paddling, vindsurfing och dykning med chans att få syn på majestätiska mantor. Smaka på det hälsosamma lokala köket och utforska det marina naturreservatet intill; här finns allt ni kan önska er för att återvända hem från semestern som pånyttfödda.

Praktisk information

  • BANCHI, KABIRA, ISHIGAKI
  • OKINAWA
  • 907-0453
  • Okinawa Japan

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från New Ishigaki Airport

30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Läs mer
Green Globe-certifierad
Resorten har varit Green Globe-certifierad sedan 2013. De har en av de striktaste internationella och oberoende certifieringsprocesserna för hållbar turism i världen, och täcker områden som avfallshantering, energi- och vattenkonsumtion och förvaltning.
Kunskap om marint liv
På resorten uppmuntras gäster att lära sig mer om livet i det lokala havet. Under ekoutflykter med snorkel utforskas marin flora och fauna, ett roligt och konkret sätt att lära sig om hur vi bättre bevarar haven.

Pris och bokning

1. Välj transport

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2. Välj datum för avresa och hemresa

3. Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Bali
Bali
Black Friday Offer

Bali

Indonesien

*mot extra kostnad