4 tridenter&

Dominikanska Republiken
Punta Cana

Reserestriktioner med anledning av covid-19

safe together logo

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har implementerat hälso- och säkerhetsrutiner så att alla som reser till våra resorter i sommar ska känna sig trygga. Den som inte är vaccinerad behöver uppvisa ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Vaccinerade behöver uppvisa intyg, utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19 (en eller två doser beroende på vad som krävs för typen av vaccin). Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas tillträde till resorten. Om gästen i fråga är under 18 år gäller detta även en ansvarig vuxen, och om gästen i fråga har minderåriga med sig i sällskapet gäller det även dem.

Vänligen notera att den här informationen tillhandahålls av Sherpa. De gör allt de kan för att se till att informationen är aktuell och korrekt i linje med hur reserestriktioner med jämna mellanrum förändras.

Punta Cana

Punta Cana

Dominikanska Republiken

Tripadvisor: 4.5

Upptäck Hispaniolas färgstarka natur

Den ultimata all inclusive-upplevelsen med Club Med! På vår familjevänliga resort Punta Cana finns allt det som gjort oss så omtyckta genom åren. Men också Tiara, ett Luxury Space med 5 Tridenter, för mer exklusiva ögonblick. Och nya Zen Oasis enbart för vuxna vilket är den perfekta fristaden för dig som längtar efter en stillhet på semestern.

Praktisk information

  • APT POSTAL 106 - HIGUEY
  • PUNTA CANA
  • PROVINCIA LA ALTAGRACIA 23000
  • Hispaniola (Dominikanska Republiken) Dominikanska Republiken

Närmsta ankomstplats :

Transfer till/från Punta Cana Airport

10 minuter

Transfert till/från La Romana International Airport

50 minuter

Transfer till/från Santo Domingo Airport

1h30 minuter

Hållbarhet är en viktig del av resan
Solpaneler
23 procent av resortens elektricitet genereras av solpaneler som finns installerade på två stora fält, i harmoni med landskapet.
1/2
Läs mer

Pris och bokning

1.Välj transport

Fördelen med att boka hela resan med oss
Allt ingår i priset – hotellrum, mat, dryck, sporter, aktiviteter och underhållningNär du bokar flyg med oss ingår gratis transfer till och från resorten
*Villkor gäller

Alla priser är cirkapris per vuxen, baserat på del i dubbelrum. Rumstyp är baserat på tillgänglighet. Priser och tillgänglighet kontrollerades senast: för 24 timmar sedan.

2.Välj datum för avresa och hemresa

3.Välj antal gäster för att se nytt pris

Du kanske också skulle gilla...

Cancún
Cancún
4 tridenter&

*mot extra kostnad